Η AOC παρουσιάζει τις κομψές και εξαιρετικά λεπτές οθόνες V2 Series


Η νέα V2 Series εισάγει την καινοτόμο προσέγγιση της AOC για το design των οθονών σε συνδυασμό με εξαιρετικά γραφικά. Η σειρά κάνει ντεμπούτο με οθόνες σε τρία διαφορετικά μεγέθη, την 21,5” 22V2Q, την 23,8” 24V2Q και την 27” 27V2Q. Όλα τα παραπάνω μοντέλα είναι εξοπλισμένα με IPS panels 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο που προσφέρουν εξαιρετικές γωνίες θέασης (178/178°), καθώς και καλή χρωματική ακρίβεια. Επιπλέον, διαθέτουν φωτεινότητα 250 cd/m², η οποία εξασφαλίζει καλή θέαση σε φωτεινά ή ηλιόλουστα δωμάτια. Η καινοτόμος σχεδίαση της σειράς V2 δείχνει συμπαγής και κομψή. Οι οθόνες μοιάζουν σαν μια πλωτή εικόνα στον αέρα, ανεμπόδιστη από παχιά πλαίσια ή από μία ογκώδη πλάτη. Η πλάγια όψη της σειράς V2 είναι τόσο λεπτή όσο ένα smartphone (7,7 χιλ. για τις 21,5” και 23,6”, 7,9 χιλ. για τις 27”).

Η σειρά V2 διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 75 Hz, υποστήριξη AMD FreeSync, και χρόνο απόκρισης 5 ms, που προσφέρουν μαζί μια ομαλή εμπειρία gaming χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση και σχεδίαση, τα ζωντανά χρώματα και τις gaming δυνατότητες, η σειρά V2 είναι ιδανική για φοιτητές, οικιακούς χρήστες και χρήστες ψυχαγωγίας, οι οποίοι θέλουν να παρουσιάζουν με υπερηφάνεια τις οθόνες τους. Ψηφιακές είσοδοι συμπεριλαμβανομένων των HDMI και DisplayPort καθιστούν δυνατή τη σύνδεση ποικίλων ψυχαγωγικών πηγών εκτός από το σταθερό και το φορητό υπολογιστή, όπως για παράδειγμα κονσόλες για gaming, set-top boxes, κλπ. Η έξοδος ήχου επιτρέπει επίσης τη σύνδεση ακουστικών ή εξωτερικών ηχείων.
22V2Q LR side to left JPEG.jpeg
Χάρη στην ελκυστική κατασκευή της, η σειρά V2 είναι επίσης κατάλληλη για δημόσιους χώρους, όπου ο εξωτερικός σχεδιασμός μιας οθόνης είναι πιο σημαντικός. Το μαύρο, γυαλιστερό φινίρισμα της τετράγωνης βάσης, το μεταλλικό στήριγμα και το κάτω πλαίσιο που φιλοξενεί τα κουμπιά OSD συμβάλλουν στην αίσθηση της υψηλής ποιότητας που δημιουργούν αυτές οι οθόνες.

Η σειρά V2 διαθέτει επίσης τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της AOC, όπως η τεχνολογια Flicker-Free που ρυθμίζει τη φωτεινότητα με τη λειτουργία Direct Current (DC) αντί για PWM (Pulse Width Modulation), ή τη Low Blue Mode που μειώνει τα δυντικά επιβλαβή μπλε μήκη κύματος. Η καινοτομία συνεχίζει με τη λειτουργία “Clear Vision” που αυξάνει την καθαρότητα, την αρκίβεια και τη ζωντάνια του Standard Definition (SD) περιεχομένου. Για περισσότερη παραγωγικότητα, η σειρά V2 υποστηρίζει εύκολα διαχειρίσιμες ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών με το λογισμικό AOC Screen+.

Υποστηρίζοντας έναν πολύ πιο βιώσιμο και πράσινο πλανήτη, η σειρά V2 της AOC ακολουθεί τους κανονισμούς ΕΡΑ 7.0.
22V2Q LR side to left liquid design JPEG.jpeg
Οι οθόνες 21,5” 22V2Q, 23,8” 24V2Q και 27” 27V2Q περιλαμβάνουν ένα DisplayPort και HDMI καλώδιο, καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση και θα είναι διαθέσιμες τον Ιούλιο 2018 στην ενδεικτική τιμή λιανικής 139€, 149€ και 209€, αντίστοιχα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.