XBLOG logo @2x

Νέες entry-level οθόνες AOC B2 series με κομψό σχεδιασμό 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει τρεις νέες οθόνες από την entry-level B2 series. Με μεγέθη οθονών που κυμαίνονται από 21,5” (54,7 εκ) έως 23,8” (60,4 εκ) και 27” (68,6 εκ), και τα τρία μοντέλα διαθέτουν όμορφο σχεδιασμό 3-πλευρών χωρίς πλαίσιο με Full HD ανάλυση (1080p), εξαιρετικά λεπτό προφίλ και καθαρό πίσω μέρος με δυνατότητα εντοιχισμού VESA. Οι οθόνες προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης (178°), που εγγυώνται μία αναλλοίωτη εμπειρία χρώματος από κάθε σημείο θέασης. Το 21,5” μοντέλο 22B2H διαθέτει ένα VA panel με βαθιά μαύρα και ζωντανά χρώματα, ενώ η 23,8” 24B2XH και η 27” 27B2H είναι εξοπλισμένες με IPS panels που αναπαράγουν ρεαλιστικά χρώματα. Οι είσοδοι VGA και HDMI 1.4 επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με διάφορες συσκευές. Και τα τρία μοντέλα είναι κατάλληλα για το γραφείο κάθε χρήστη που αναζητά μία βασική και οικονομικά αποδοτική οθόνη.

Γερά χαρακτηριστικά για έναν βασικό προϋπολογισμό

Οι οθόνες B2 series της AOC παρέχουν ένα συμπαγές σύνολο χαρακτηριστικών: η καθαρή ανάλυση Full HD (1920×1080) και τα ρεαλιστικά χρώματα του IPS panel (24B2XH και 27B2H) ή η εντυπωσιακή αντίθεση που προσφέρει ένα VA panel (22B2H) μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη, από εργασία ή διάβασμα μέχρι παρακολούθηση ταινιών και gaming. Όλα τα panels υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 75 Hz, παρουσιάζοντας 25% περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από μία απλή οθόνη με 60 Hz, προκειμένου να επιτευχθούν ομαλότερες κινήσεις του κέρσορα και ομαλότερα βίντεο.

Ομαλές και λειτουργικές

Παρά το γεγονός ότι είναι σε entry-level με προσιτή τιμή, αυτές οι οθόνες διαθέτουν 3-πλευρές χωρίς πλαίσιο, που σημαίνει ότι η άκρη του panel συνδυάζεται με τα bezels, δίνοντας την εντύπωση μίας εικόνας που αιωρείται. Ένας τέτοιος κομψός σχεδιασμός επιτρέπει επίσης την αύξηση της παραγωγικότητας με τη σύνδεση πολλαπλών οθονών χωρίς ενοχλητικά bezels.

Εξαιρετική τεχνολογία

Και τα τρία μοντέλα της B2 series είναι εξοπλισμένα με εισόδους VGA και HDMI, καθώς και έξοδο ακουστικών. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι παλιότεροι υπολογιστές που χρησιμοποιούν VGA μπορούν να συνδεθούν και να εκσυγχρονιστούν με μία κορυφαία οθόνη. Επιπλέον, σύγχρονες πηγές όπως desktop ή φορητά PCs, συσκευές αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray, gaming κονσόλες και άλλες, συνδέονται εύκολα μέσω HDMI.

Και τα χαρακτηριστικά δεν τελειώνουν εδώ – η B2 series χρησιμοποιεί επίσης τεχνολογία FlickerFree, η οποία εξαλείφει το τρεμόπαιγμα χρησιμοποιώντας DC (Direct Current) αντί για PWM (Pulse Width Modulation) όταν ρυθμίζει το επίπεδο φωτεινότητας. Αυτό αποτρέπει τους πονοκεφάλους και την κόπωση των ματιών που συχνά προκαλούνται από τις εικόνες που τρεμοπαίζουν.

Επιπλέον, για να μειωθεί η κούραση των ματιών τις βραδινές ώρες και με χαμηλές συνθήκες φωτεινότητας, η λειτουργία LowBlue mode μειώνει τις εκπομπές της οθόνης σε δυνητικά επιβλαβείς ακτίνες μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος.

Η B2 Series της AOC θα είναι διαθέσιμη το Φεβρουάριο στις ακόλουθες ενδεικτικές τιμές λιανικής πώλησης: η 22B2H στα 99 €, η 24B2XH στα 109€, και η 27B2H στα 149 €.

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικές προδιαγραφές:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.