XBLOG logo @2x

Νέα σχέδια στα ποντίκια της Microsoft

Η Microsoft εμπλουτίζει τη συλλογή ποντικιών Artist Edition και υποδέχεται τέσσερα νέα σχέδια που προτείνουν στους χρήστες μια εναλλακτική και μοναδική εμπειρία για τον τρόπο ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας.

Τα πρωτότυπα σχέδια που αποτυπώνονται στις επιφάνειες των ποντικιών Wireless Mobile Mouse 3500 μας συστήνουν δημιουργούς από διάφορα σημεία του κόσμου, οι οποίοι μεταφέρουν την αισθητική των γειτονιών, του αστικού τοπίου και της τοπικής τους κουλτούρας μέσα από την κομψή αυτή σειρά.

Οι δημιουργοί είναι οι εξής:

  • Kenzo Minami
  • Stina Persson
  • Tchmo
  • Sally Zou

Το Microsoft Hardware προσφέρει έργα σύγχρονης τέχνης στην επιφάνεια εργασίας σας δίνοντας περισσότερο χρώμα και ζωντάνια στον υπολογιστή σας, αλλά και «μεταφέροντάς» στην παλάμη του χεριού σας όλον τον κόσμο. Τα νέα ποντίκια της σειράς Artist Series αποτελούν συλλεκτική έκδοση η οποία διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Επίσης, η εταιρία ανακοίνωσε ότι διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση σε λευκό χρώμα και το Explorer Touch Mouse, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των touch ποντικιών της Microsoft, το οποίο περιλαμβάνει μια εξελιγμένη έκδοση της ειδικής λωρίδας αφής, η οποία προσφέρει οριζόντιο και κάθετο scrolling για να μπορείτε να κινείστε μέσα στα παράθυρά με ευκολία.

Τα συγκεκριμένα ποντίκια θα τα βρείτε στα καταστήματα με την τιμή τους να παίζει κάπου στα 20-28 ευρώ.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Edition

Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Edition

Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 Artist Edition

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.