XBLOG logo @2x

Sony Xperia J, ZTE Grand X, ZTE Blade III αποκλειστικά στο Γερμανό

Το Δίκτυο Καταστημάτων “Γερμανός” αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κινητά και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να αποκτήσουν αποκλειστικά από την Cosmote τις νέες συσκευές Sony Xperia J, ΖΤΕ Blade III και ZTE Grand X που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς χρήστες smartphones.

Για τους λάτρεις του design, το Sony Xperia J διαθέτει ελκυστικό σχεδιασμό, εντυπωσιακή οθόνη 4” με Mobile Bravia Engine, κάμερα 5MP με αυτόματη εστίαση και λειτουργικό Android 4.0.4 ICS.

Το νέο smartphone της Sony διατίθεται σε 2 χρώματα, άσπρο και μαύρο, με 23,30€/μήνα και σε 12 άτοκες δόσεις.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι ισχυρές επιδόσεις και τα καταπληκτικά γραφικά χάρη στον επεξεργαστή της Intel (1,5GHz Atom) χαρακτηρίζουν το νέο ZTE Grand X.

Για τους λάτρεις της εικόνας, η κορυφαία εμπειρία θέασης χάρη στην οθόνη αφής 4.3” LCD εντυπωσιάζει όσο και η τιμή του καθώς διατίθεται στους επισκέπτες του δικτύου καταστημάτων “Γερμανός” με 20,83€/μήνα και σε 12 άτοκες δόσεις.

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν επιδόσεις και χαμηλή τιμή, το ΖΤΕ Blade III με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετη οθόνη αφής 4”, λειτουργικό Android 4.0.4 ICS και τιμή 14,58€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις αναμένεται να αποτελέσει την ιδανική λύση.

Σημαντικό: Οι άτοκες δόσεις ισχύουν για εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.