XBLOG logo @2x

Το Motorola One Vision ανακοινώθηκε με 21:9 οθόνη 6.3” και κοστίζει €299

Η Lenovo ανακοίνωσε Motorola One Vision, ένα smartphone για όσους θέλουν μια μεγάλη οθόνη στο κινητό τους για να απολαμβάνουν ταινίες και βίντεο στο YouTube.

Συγκεκριμένα διαθέτει μία 6.3-ιντσών LCD οθόνη με αναλογία 21:9 η οποία είναι ιδανική για ταινίες. Η Motorola ονομάζει αυτή την οθόνη CinemaVision. Με ανάλυση 1080 x 2520 pixels, δεν είναι η ευκρινέστερη οθόνη που υπάρχει, ειδικά για τις διαστάσεις της, αλλά για ένα μεσαίας κατηγορίας κινητό δεν είναι καθόλου άσχημα. Η οθόνη καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του πρόσοψης και για αυτό η selfie κάμερα των 25MP έχει μεταφερθεί στην αριστερή γωνία της οθόνης.

Motorola One Vision

Η κύρια κάμερα του κινητού είναι διπλή. Ο κύριος αισθητήρας έχει ανάλυση 48-megapixel, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό θα τραβάει 48-megapixel φωτογραφίες. Αντιθέτως, η Motorola έχει αναπτύξει την μέθοδο QuadPixel για να συνδυάζει τέσσερα pixels σε ένα μεγαλύτερο 1.6µm pixel. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εικόνα να έχει τέσσερις φορές παραπάνω φως και λιγότερο θόρυβο. Οι τελικές φωτογραφίες θα είναι 12-megapixel. Ο δεύτερος αισθητήρας τραβάει δεδομένα βάθους για την λειτουργία πορτρέτου.

Motorola One Vision camera

[irp][/irp]

Η κάμερα έχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και μεμονωμένη λειτουργία νύχτας για να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες στο σκοτάδι. Φυσικά υπάρχουν και τα κλασικά πλέον AI τρικ: υπάρχει μια λειτουργία πορτρέτου που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για να εφαρμόζει εφέ, μια επιλογή για να τραβάει φωτογραφίες αυτόματα όταν χαμογελάνε οι άνθρωποι και μια λειτουργία “έξυπνης σύνθεσης.”

Το Motorola One Vision είναι ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone και αυτό φαίνεται αμέσως από τα χαρακτηριστικά του. Το One Vision εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Exynos 9609 της Samsung, 4 GB μνήμη RAM, 128 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία χωρητικότητας 3,500 mAh.

Το “One” στο όνομα της συσκευής σημαίνει ότι τρέχει το Android One, μια έκδοση “κοντά” στο stock Android που παίρνει εγγυημένα ενημερώσεις ασφαλείας για τρία χρόνια.

Το Motorola One Vision κυκλοφόρησε σήμερα στην Βραζιλία με κόστος €299 και θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες στην Ευρώπη.

[irp][/irp]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.