XBLOG logo @2x

To πρώτο virtual race στην ιστορία του MotoGP ζωντανά στην COSMOTE TV

Το πρώτο virtual race στην ιστορία του, διοργανώνει το MotoGP -μετά τη διακοπή των αγώνων λόγω κορωνοϊού- με τη συμμετοχή κορυφαίων αναβατών παγκοσμίως, που θα διαγωνιστούν στην πίστα του Μουγκέλο, εικονικά. Το μοναδικό αυτό θέαμα, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 16.00.

Στο virtual race του Moto GP θα συμμετάσχουν οι Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ (Repsol Honda Team), Μάβερικ Βινιάλες (Monster Energy Yamaha MotoGP), Αλέις Εσπαργκάρο (Aprilia Racing Team Gresini), Άλεξ Ρινς και Χοάν Μιρ (Team Suzuki Ecstar), Φάμπιο Κουαρταράρο (Petronas Yamaha SRT), Ίκερ Λεκουόνα και Μιγκέλ Ολιβέιρα (Red Bull KTM Tech 3) και Φραντσέσκο Μπανιάια (Pramac Racing). 

Οι κορυφαίοι αναβάτες θα διαγωνιστούν στο επίσημο video game του MotoGP, της Μilestone, στο Autodromo Internazionale del Mugello, όπου βάσει του αρχικού προγραμματισμού θα διεξαγόταν την Κυριακή 31 Μαΐου ο τέταρτος αγώνας της φετινής σεζόν. Η εικονική αναμέτρηση περιλαμβάνει έξι γύρους, που θα ακολουθήσουν τον πεντάλεπτο κατατακτήριο αγώνα, ενώ η θέση του κάθε αναβάτη θα αποφασιστεί στην εκκίνηση του αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περιγραφή Δημήτρη Διατσίδη στο COSMOTE SPORT 5HD.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.