XBLOG logo @2x

Νέα Philips οθόνη από την MMD με υποδοχή USB-C και HDR

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει τη νέα οθόνη Philips Brilliance QHD με υποδοχή USB-C και τεχνολογία High Dynamic Range (HDR). Το 32-ιντσών μοντέλο 328P6AUBREB προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο για ενισχυμένη παραγωγικότητα και άνεση.

Η συνδεσιμότητα απλοποιείται 

Η νέα οθόνη Philips 328P6AUBREB είναι εξοπλισμένη με την εξαιρετικά ευέλικτη συνδεσιμότητα της τελευταίας γενιάς τεχνολογίας USB 3.1 Τύπου C. Διαθέτοντας ένα λεπτό, αντιστρέψιμο σύνδεσμο υποδοχής, το USB-C επιτρέπει τη φόρτιση, τη μεταφορά ηχητικών και video σημάτων και τη σύνδεση στο ίντερνετ με ένα μόλις καλώδιο.  Έτσι, η οθόνη μετατρέπεται σε κόμβο (hub) και λειτουργεί ως σταθμός υποδοχής χωρίς να καταλαμβάνεται επιπλέον χώρος πάνω στο γραφείο. Επιτρέπει επίσης την εύκολη διασύνδεση πολλαπλών οθονών, ιδιαιτέρως χρήσιμο στους γραφίστες. Συνεπώς, η υποδοχή USB-C επεκτείνει την περιορισμένη συνδεσιμότητα των notebooks και παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα με ασφάλεια, σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Η υποδοχή USB 3.1 είναι 20 φορές ταχύτερη από την USB 2.0, καθιστώντας απλούστερη τη μεταφορά δεδομένων. Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν συσκευές όπου εξαντλείται συχνά η μπαταρία, η υποδοχή USB-C με παροχή ισχύος μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση των notebooks.    

Μια απαράμιλλη οπτική εμπειρία 

Μιλώντας για τη νέα οθόνη, ο Artem Khomenko, Product Manager της MMD για τις οθόνες Philips στην Ευρώπη, αναφέρει: “η σειρά οθονών P-line είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν ακριβέστερη χρωματική απόδοση. Είμαστε περήφανοι που εισάγουμε αυτό το νέο μοντέλο στην αγορά με στόχο την ανταπόκρισή του στα υψηλά πρότυπα των επαγγελματιών. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κατάλληλο για  γραφίστες, CAD σχεδιαστές, φωτογράφους, επιμελητές video και άλλους επαγγελματίες των οποίων η εργασία βασίζεται σε εξαιρετικά λεπτομερή ανάλυση εικόνας.”

Με την ανάλυση Quad HD, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία θέασης με υψηλής ανάλυσης γραφικά. Η τεχνολογία HDR εξασφαλίζει απίθανη φωτεινότητα και αντίθεση καθώς και μια πλούσια γκάμα μαγευτικών νέων χρωμάτων που εμφανίζονται για πρώτη φορά σε οθόνη. Η 10-bit οθόνη προσφέρει 1,074 δισεκατομμύρια χρώματα, ενώ υποστηρίζεται από έναν εσωτερικό επεξεργαστή 12-bit για φυσικά χρώματα και ομαλές αποχρώσεις. Με 99% Adobe RGB και 100% sRGB (CIE 1973) υποστήριξη, η οθόνη 328P6AUBREB προσφέρει επίσης επαγγελματικά πρότυπα χρωμάτων. Τα 2560 x 1440 pixels αποδίδουν καθαρές εικόνες και ζωντανεύουν τα γραφικά. Χάρη στη τεχνολογία IPS, η οθόνη μπορεί να φαίνεται από μια γωνία 178 μοιρών χωρίς να αλλοιώνεται η χρωματική ακρίβεια, ή η φωτεινότητα που απαιτούν οι επαγγελματικές εφαρμογές.

Επιπλέον ανέσεις

Πέρα από τη συνδεσιμότητα και τα εντυπωσιακά της γραφικά, η 32 ιντσών οθόνη με ανάλυση QHD διαθέτει πολλά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστές οι οθόνες Philips, όπως η εργονομική βάση SmartErgoBase που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την κλίση, το ύψος και την περιστροφή της οθόνης για τη μέγιστη άνεση θέασης. Επιπλέον, η νέα οθόνη διαθέτει τη λειτουργία Philips LowBlue Mode που μειώνει το ενδεχόμενο επιβλαβούς μικρού μήκους κύματος μπλε φως. Η τεχνολογία Flicker-free ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στη θέαση. Τα ενσωματωμένα ηχεία προσφέρουν εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου ενώ καταργούν την ανάγκη περιφερειακών ηχείων. Ακόμα, με 65% ανακυκλωμένων πλαστικών μετά τη κατανάλωση, η συγκεκριμένη οθόνη θεωρείται καλή επιλογή για τους οικολογικούς χρήστες.

Η οθόνη Philips P-line 328P6AUBREB, με ενδεικτική λιανική τιμή €549, θα είναι διαθέσιμη τον Ιανουάριο 2018.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Οθόνη Philips P-line 328P6AUBREB  

Τύπος LCD panel Τεχνολογία IPS
Τεχνολογία Οπίσθιου Φωτισμού W-LED
Μέγεθος panel 31.5 ιντσών / 80.1 εκ.
Αναλογία διαστάσεων 16:9
Βέλτιστη ανάλυση 2560 x 1440 @ 60Hz
Effective viewing area 698.11 (H) x 392.69 (V)
Γωνία θέασης 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Φωτεινότητα 450 cd/m²
Χρώματα οθόνης 1.07 δισ.
Χρωματική γκάμα 99% Adobe RGB (CIE 1973); HDR400
SmartContrast 50,000,000 :1
Συνδεσιμότητα USB USB-C (upstream), USB 3.0×2 (downstream, w/fast charging)
Συνδεσιμότητα
  • Είσοδοι σήματος: VGA (Analog ), DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C (DP Alt mode, PD, data)
  • Είσοδος Sync: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out
  • RJ45
Άνεση
  • Ενσωματωμένα ηχεία: 3 W x 2
  • SmartImage, Input, Brightness Menu, Power On/Off
  • Control Software: Smart Control
  • Kensington lock, VESA mount (100 x 100 mm)
  • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Βάση
  • Προσαρμογή ύψους: 180 mm
  • Pivot: 90 degree
  • Swivel: -170/170 degree
  • Κλίση: -5/20 degree
Βιωσιμότητα
  • Περιβαλλοντικά και ενεργειακά πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, RoHS
  • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %
  • Ανακυκλωμένο πλαστικό μετά τη κατανάλωση: 65%
  • Ειδικές ουσίες: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free
Συμμόρφωση και πρότυπα Ρυθμιστικές εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RDM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus, EPA, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV Ergo, TUV/GS
Cabinet
  • Front bezel, rear cover and foot: Μαύρο
  • Φινίρισμα: Texture
Τι περιέχει η συσκευασία
  • Οθόνη με βάση
  • Καλώδια: D-Sub cable, DP cable, HDMI cable, USB-C to USB-C cable, USB-C to USB-A cable, Power cable, Audio cable
  • User Documentation

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.