XBLOG logo @2x

MLS iQTalk Fingerprint: Το πρώτο Android smartphone με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος

Την κυκλοφορία του πρώτου Android smartphone με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Το MLS iQTalk Fingerprint διαθέτει οθόνη αφής 4.8” Super AMOLED, One Glass Solution (OGS) και Dragontrail Glass για πολύ υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις, πίσω κάμερα 13 Megapixel με φλας και μπροστινή κάμερα 2 ΜΡ, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 16GB μνήμη, βάρος 160 γραμμάρια, πάχος 9,9 χιλιοστά αλλά και μεγάλη αυτονομία με μπαταρία 2200 mAh και τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης.

Αυτό που δίνει ταυτότητα στο MLS iQTalk Fingerprint, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι η μοναδική λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, που προσδίδει μέγιστη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του. Πλέον, τα προσωπικά δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό όπως μηνύματα, κλήσεις, τηλεφωνικός κατάλογος, προσωπικές φωτογραφίες, emails, facebook, twitter, instagram, κωδικοί πρόσβασης επαγγελματικά δεδομένα και μυστικά, κωδικοί internet-banking είναι απόλυτα προστατευμένα και προσβάσιμα μόνο από τον ιδιοκτήτη του κινητού.

Δείτε το βίντεο!

Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη Maic. Η Maic (ή και ο Μaic) απλά με το άνοιγμα του MLS iQTalk Fingerprint, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του.

Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί.

Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στο κινητό. Ό,τι λες γίνεται!

Τέλος, το MLS iQTalk Fingerprint ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk & … της MLS: Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις SMS και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

Το MLS iQTalk Fingerprint θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.