XBLOG logo @2x

MLS iQTalk Fingerprint quick unboxing (video)

Πάνε αρκετές μέρες που ήρθε στα χέρια μου το MLS iQTalk Fingerprint και λόγω άλλων υποχρεώσεων καθυστέρησα να ανεβάσω το unboxing video με τις πρώτες εντυπώσεις από τη συσκευή.

Το smartphone της ελληνικής εταιρίας MLS διαθέτει οθόνη αφής 4.8” SUPER AMOLED HD, One Glass Solution (OGS) και Dragontrail Glass για υψηλή αντοχή σε γρατζουνιές και πτώσεις, κύρια κάμερα 13ΜΡ με φλας και μπροστινή κάμερα 2ΜΡ, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 16GB μνήμη, βάρος 160 γραμμάρια, πάχος 9,9 χιλιοστά και μπαταρία 2200 mA με τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης.

Αυτό που κάνει το MLS iQTalk Fingerprint να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, κάτι που προσδίδει ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του – λειτουργία που γνωρίσαμε στο iPhone 5s.

Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Η MAIC απλά με το άνοιγμα του MLS iQTalk Fingerprint, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί.

Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στο κινητό.

Πρόκειται σίγουρα για μια ενδιαφέρουσα συσκευή, ωστόσο θα ήθελα η τιμή της να είναι αρκετά πιο κάτω. Εκτιμώ ότι τα 400 ευρώ (399,90€ για την ακρίβεια) είναι πολλά για το συγκεκριμένο κινητό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.