XBLOG logo @2x

Η MLS εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της Σερβίας

Η MLS ανακοινώνει την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Σερβίας και είναι έτοιμη να προσφέρει τα κινητά και τα tablets της στους 7 εκατομμύρια κατοίκους της χώρας.

Η Ελληνική εταιρία προετοίμαζε εδώ και καιρό την είσοδό της στη Σέρβικη αγορά κλείνοντας συνεργασίες με τοπικές εταιρίες για τη διάθεση και υποστήριξη των προϊόντων της, ενώ παράλληλα μετέφραζε το λογισμικό της στη τοπική γλώσσα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανέπτυξε τη MAIC στη Σερβική γλώσσα η οποία ενσωματώνεται τόσο στο MLS Easy όσο και στα smartphones και tablets της εταιρείας. Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι θα μιλάνε στα κινητά τους τηλέφωνα στην γλώσσα τους είτε για να κάνουν κλήση, είτε για να στείλουν μήνυμα, να αναζητήσουν τραγούδια στο YouTube ή να κάνουν αναζήτηση στο Internet φωνητικά.
  • Προχώρησε σε συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς της Σερβίας, την εταιρεία REFOT B D.o.o.
  • Προχώρησε σε συμφωνία με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας Vip Mobile Serbia, μέλος του ομίλου Telecom Austria Group, ο οποίος κατέχει στη Σερβία μερίδιο 23% και 1.8 εκ. συνδρομητές. Ο καταρχήν στόχος της Vip Mobile Serbia, είναι η μετακίνηση χρηστών 2G δικτύου σε 4G μέσω του MLS Easy.
  • Σε συνεργασία με τον διανομέα, έκλεισε συμφωνίες με τις ακόλουθες αλυσίδες λιανικής της Σερβίας: WIN-WIN, Gigatron, Blue Tech, Emmezeta, Comtrade Shop και Tehnomedia.
  • Προέβη σε συνεργασία με την ProMobi D.o.o., την μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης After Sales στη Σερβία.

Η MLS πρόσφατα ανακοίνωσε πτώση στις πωλήσεις συσκευών, όμως με την είσοδό της στην αγορά της Σερβίας μπορεί να επανακάμψει. Έως το 2021 σκοπεύει να επεκταθεί σε περισσότερες αγορές του εξωτερικού.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.