XBLOG logo @2x

MLS Destinator Live Traffic, ευκολία για τους οδηγούς

Την ανάπτυξη και κυκλοφορία στην αγορά του καινοτομικού MLS Destinator Live Traffic που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της πλοήγησης και της οδήγησης, ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στο Gazarte η MLS Πληροφορική ΑΕ…

Με το νέο MLS Destinator Live Traffic, η MLS ανοίγει νέους δρόμους όχι μόνο στην πλοήγηση αλλά και στον τομέα διαχείρισης της κυκλοφορίας τόσο στο κέντρο όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας. O πλοηγός αναβαθμίστηκε σε ένα έξυπνο και πολύτιμο μέσο ενημέρωσης, αφού για πρώτη φορά ειδοποιεί τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί στον προορισμό του από εναλλακτικές διαδρομές.

Παράλληλα, προσφέρει μια πληθώρα προηγμένων live υπηρεσιών μέσω της δυναμικής live πλατφόρμας, που ανέπτυξε η MLS με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του οδηγού, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και την ενίσχυση της ασφαλούς και «πράσινης» οδήγησης.

Το νέο σύστημα δίνει μια απάντηση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας και στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου οδηγού για «live» πλοήγηση όλο το 24ωρο.

Σε αυτό συμβάλλει τόσο η live υπηρεσία για την κίνηση όσο και η πλατφόρμα υπηρεσιών MLS Live, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει δυναμική και έξυπνη ενημέρωση, λαμβάνοντας υπόψη της κάθε φορά τη θέση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός. Έτσι, το MLS Destinator Live Traffic ενημερώνει τον οδηγό, ανά πάσα στιγμή, για τις τιμές της βενζίνης στην περιοχή που οδηγεί και τον πλοηγεί στο φθηνότερο κοντινό πρατήριο καυσίμων.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ώρα, τη μέρα και τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός, τον πλοηγεί στο κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο, καθώς και στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο ή κλινική. Επιπλέον, δίνει την πλέον αξιόπιστη πρόβλεψη καιρού 6 ημερών στην περιοχή την οποία βρίσκεται ο οδηγός ή σε εκείνη που επιθυμεί να πάει.

Ακόμη, με την προηγμένη τεχνολογία σύνθεσης φωνής MLS News Reader, που ανέπτυξε η MLS, ο πλοηγός διαβάζει στο χρήστη όλες τις πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές και lifestyle ειδήσεις της τελευταίας στιγμής.

Το MLS Destinator Live Traffic προσφέρεται με εξάμηνη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας κίνησης, αλλά και όλων των άλλων live υπηρεσιών του και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μετά τους έξι μήνες o οδηγός μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα που καλύπτει τις ανάγκες του. Το συνολικό κόστος χρήσης της υπηρεσίας κίνησης και των άλλων live υπηρεσιών θα ανέρχεται στα 6,99 ευρώ τον μήνα (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.