XBLOG logo @2x

Mini Πισίνα με iPod: Teuco Seaside Hydrospa 640

Τη ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa αποτελεί η νέα mini πισίνα Seaside Hydrospa 640, η οποία έρχεται εξοπλισμένη με το δικό της iPod, δίνοντας τη δυνατότητα στους τυχερούς που θα την αποκτήσουν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με την αγαπημένη τους μουσική!

Το iPod nano 8 GB και η συσκευή ήχου με subwoofer και τέσσερα κρυφά ηχεία είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο χρονόμετρο διάρκειας τριών ωρών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στην περίπτωση που ξεχάσετε να το κλείσετε. Είναι αδιάβροχο και επιπλέον συμβατό με οποιοδήποτε πηγή MP3.

Επίσης η νέα mini πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ που προσφέρει μια εμπειρία χαλάρωσης όπου όλοι οι τεχνητοί θόρυβοι εξαλείφονται και εσείς μπορείτε να ακούτε μόνο τον φυσικό ήχο του νερού! Έτσι, μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείτε να εκτιμήσετε πραγματικά τις λειτουργίες του iPod.

Πισίνα με iPod, Teuco Seaside Hydrospa 640Η νέα πισίνα διαθέτει επίσης υποβρύχιο και περιμετρικό φωτισμό, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα χρωματοθεραπείας, για όποιον θέλει να δημιουργήσει μία ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα στο νερό αλλά και γύρω από αυτό!

Τα κουμπιά ελέγχου της πισίνας και τα φίλτρα είναι κρυφά, όπως επίσης και ο χώρος ψύξης. Ακόμα και το υδρομασάζ έχει κατασκευαστεί με ένα ειδικό panel μειωμένων διαστάσεων με αισθητικές λεπτομέρειες.

Επιπλέον, η mini πισίνα είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενώ κάθεστε άνετα ή ξαπλώνετε στην πισίνα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξαπλώνουν έξω από την πισίνα, χάρη στο χώρο ηλιοθεραπείας που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.

Η Seaside 640 Hydrospa μπορεί να φιλοξενήσει 4-5 ανθρώπους, διαθέτει εξωτερικές διαστάσεις 258 x 225 x 78 cm και μπορεί να εγκατασταθεί πολύ εύκολα ακόμα και σε βεράντες ή μπαλκόνια, με τον εσωτερικό της χώρο να εκτείνεται σε 188 x 152 x 50 cm!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.