XBLOG logo @2x

Διαθέσιμη δωρεάν η Lite έκδοση του trivia game “Mind the Buzz”

Κυκλοφόρησε η Lite (δωρεάν) έκδοση του “Mind the Buzz”, ενός ολοκαίνουργιου παιχνιδιού γνώσεων που κατέκτησε την κορυφή του App Store και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες παίχτες μέσα σε τρεις εβδομάδες από την ημέρα κυκλοφορίας του!

Οι τρεις Έλληνες δημιουργοί του Mind the Buzz, σχεδίασαν το πρώτο ελληνικό παιχνίδι με πάνω από 4500 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, χωρισμένο σε 10 κατηγορίες γνώσεων, από Επιστήμη και Τεχνολογία μέχρι Κινηματογράφο και Lifestyle.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, αφού μέσα σε τρεις εβδομάδες οι παίχτες του Mind the Buzz ξεπέρασαν τους 10.000, ενώ απέσπασε εξαιρετικές κριτικές τόσο από φανατικούς χρήστες όσο και από τον δημοσιογραφικό χώρο.

Το ξεχωριστό παιχνίδι γνώσεων ξεκίνησε να διατίθεται στο App Store στις 7 Νοεμβρίου στην τιμή των 0,89€, ενώ πλέον οι λάτρεις των trivia μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη Lite έκδοση (download link), η οποία περιλαμβάνει τρεις από τις δέκα κατηγορίες: Κινηματογράφο, Αθλητικά και Ιστορία.

Με μοναδικά γραφικά και ηχητικά εφέ, το Mind the Buzz προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και γνώσης, για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, ευφάνταστα παράσημα και δυνατές αναμετρήσεις φίλων για το υψηλότερο σκορ!

Προς το παρόν η εφαρμογή διατίθεται μόνο για iPhone, ωστόσο μαθαίνουμε ότι σχεδιάζονται οι εκδόσεις του παιχνιδιού για iPhone 5, iPad αλλά και συσκευές Android.

Διαβάστε περισσότερα για την πλήρη έκδοση του “Mind the Buzz” εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.