XBLOG logo @2x

Microsoft Surface: Το tablet της Microsoft που θα “χτυπήσει” το iPad

Όπως αναμενόταν, η Microsoft παρουσίασε χθες το πρώτο της tablet, που ονομάζεται “Surface” και φυσικά έχει στόχο να ανταγωνιστεί το iPad της Apple, που μέχρι τώρα «παίζει» χωρίς βασικό αντίπαλο.

Το “Surface” δεν θα μπορούσε να τρέχει σε άλλο λειτουργικό πέραν του Windows της Microsoft και συγκεκριμένα η ταμπλέτα της εταιρίας θα έχει εγκατεστημένο το νέο Windows 8.

Βασικό του πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού είναι ότι διαθέτει αποσπώμενο κάλυμμα για την προστασία της οθόνης με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και trackpad για ακόμη πιο εύκολο χειρισμό και πληκτρολόγηση κειμένων on the go.

To Microsoft Surface διαθέτει οθόνη 10,6 ιντσών, δύο θύρες USB, δύο κάμερες μπροστά και πίσω για λήψη φωτογραφιών, βίντεο και πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με χωρητικότητα 64 και 128 GB.

Ακόμη, στο πίσω μέρος του tablet της Microsoft συναντάμε την βάση στήριξης που ενσωματώνει η συσκευή, ώστε να μπορεί ο κάτοχός του να το χρησιμοποιήθεί ως laptop.

Τέλος, η εταιρία δεν έκανε γνωστό το πότε θα διαθέσει στην αγορά το πρώτο της tablet, ούτε τις τιμές στις οποίες θα κυκλοφορήσει.

Δείτε το “Surface” να αποκαλύπτεται στο βίντεο που ακολουθεί!

newpost

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.