XBLOG logo @2x

Διέρρευσε το εντυπωσιακό Surface Phone, έρχεται με CPU για laptop;

Η Microsoft κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει σε ένα νέο smartphone -θα μπορούσε να είναι το πολυαναμενόμενο Surface Phone- σύμφωνα με tweets του αξιόπιστου leaker Evan Blass (@evleaks). Από τις εικόνες βλέπουμε ότι το κινητό είναι λεπτό, με όμορφο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, και λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Intel για laptops.

Microsoft Surface Phone leak

Οι εικόνες ήταν ένα παλιό concept της Microsoft, όμως ο “leaker” τώρα γράφει ότι είναι «πολλά παραπάνω από ένα απλό concept. Μείνετε συντονισμένοι.» Σε επόμενο tweet, ο Evan Blass δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό του κινητού, κάτι που σημαίνει ότι τα πράγματα κυλάνε γρήγορα για την συσκευή. Το smartphone θα είναι μάλλον το πρώτο της σειράς Surface, πραγματοποιώντας ένα όνειρο των οπαδών της Microsoft, και μπορεί να τρέχει τα Windows 10, για να μην χαραμιστεί η υπολογιστική δύναμη του επεξεργαστή.

Τα πρώτα σχόλια για το “Surface Phone” είναι θετικά, όμως πολλοί ανησυχούν ότι το chipset της Intel θα είναι αρκετά ενεργοβόρο για χρήση σε κινητό. Ο επεξεργαστής πιθανότατα θα ανήκει στη σειρά Core M η οποία είναι στα 5W και είναι σχεδιασμένη για φορητές συσκευές (smartphones, tablets και ultrabooks χωρίς ανεμιστήρα). Η δημοφιλέστερη συσκευή με Core M επεξεργαστή είναι το MacBook της Apple.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.