XBLOG logo @2x

Αυτό ήταν το… αδύναμο bezel-less Windows Phone της Microsoft

Το 2017 ήταν η χρονιά των bezel-less κινητών, όμως η Microsoft όχι μόνο ήθελε να φέρει αυτή τη μόδα στις μάζες αλλά ήθελε να το κάνει πριν καν ξεκινήσει η μόδα. Το πρώτο bezel-less κινητό της ήταν μια παραλλαγή του Lumia 435 που ακυρώθηκε.

Αν και μέχρι τώρα η Αμερικάνικη κατασκευάστρια είχε καταφέρει να κρατήσει αυτό το πρωτότυπο μοντέλο του Lumia 435 κρυφό, μόλις βγήκε επισήμως η είδηση ότι τα Windows Phone πέθαναν, κάποιος το διέρρευσε στο Windows Central.

Nokia Lumia 435 bezel less prototype leak


Διαβάστε επίσης: Nokia RX-100: Το Lumia με φυσικό πληκτρολόγιο που δεν κυκλοφόρησε ποτέ


Απ’ ότι βλέπουμε, το Lumia 435 ακολουθούσε τον κλασικό σχεδιασμό των Lumia, όμως έχει πολύ μικρά περιθώρια τριγύρω από την οθόνη. Το 435 ήταν ένα πολύ αδύναμο κινητό με 5” HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 200 chipset, 1 GB RAM, 5 MP κάμερα, μόλις 4 GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 1,800 mAh. Όπως και το Mi Mix της Xiaomi, το 435 είχε ένα πιο μεγάλο bezel στο κάτω μέρος για διάφορα εξαρτήματα, όπως την εμπρόσθια κάμερα.

Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο Lumia 435 δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πως θα τα πήγαινε στις πωλήσεις και αν ο bezel-less σχεδιασμός μπορούσε να σώσει τα Windows Phone.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.