XBLOG logo @2x

Microsoft Surface GO: H Microsoft ανακοίνωσε τον ανταγωνιστή του iPad

Η Microsoft ανακοίνωσε μετά από καιρό ένα νέο tablet, το Microsoft Surface GO, μια συσκευή που σύμφωνα με τις προσδοκίες της εταιρίας θα αποτελέσει μια πιο ανταγωνιστική και οικονομική πρόταση έναντι στο iPad της Apple. Συγκεκριμένα πρόκειται για την οικονομικότερη ταμπλέτα της σειράς Surface, αφού το κόστος της ανέρχεται στα 399 δολάρια. Επιπλέον λανσάρεται ως ένα πρακτικό και φορητό tablet με σχεδιασμό παρόμοιο με του Surface Pro. Η 10-ιντση συσκευή τρέχει Windows 10 (με S Mode) και αναμένεται στις αγορές τον Αύγουστο.

Το Microsoft Surface GO έρχεται με οθόνη 10.1” PixelSense συμβατή με τη γραφίδα Surface Pen και ανάλυσης 1800 x 1200 pixels (αναλογία 3:2). Εξοπλίζεται με τον 7ης γενιάς dual-core επεξεργαστή Intel Premium Gold 4415Y, μνήμη RAM 4 GB ή 8 GB, 64GB eMMC ή 128 GB SSD εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 8 MP και εμπρόσθια 5 MP με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Επιπλέον διαθέτει θύρα USB Type-C 3.1, επιλογή για συνδεσιμότητα LTE και δυνατότητα για αναβάθμιση στα Windows 10 Pro με 50 ευρώ.

Το Surface GO υπόσχεται αυτονομία 9 ωρών και συνεργάζεται με τα περιφερειακά της Microsoft όπως το νέο Signature Type Cover (κόστος 99 δολάρια), το Surface Mobile Mouse (κόστος 34,99 δολάρια) και φυσικά το Surface Pen (κόστος 99 δολάρια).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.