XBLOG logo @2x

Microsoft Exchange Server 2010 επίσημα

Την παγκόσμια διάθεση του Microsoft Exchange Server 2010 ανακοίνωσε ο Stephen Elop, Business Division President της Microsoft, κατά τη διάρκεια του TechEd Europe 2009 που διοργάνωσε η Microsoft στη Γερμανία. Μαζί με τα Windows 7 και τον Windows Server 2008 R2, ο Exchange Server 2010 αποτελεί κομμάτι μίας γενιάς λύσεων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση κόστους.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία του Forefront Protection 2010 για τον Exchange Server, προϊόν που βοηθά τους πελάτες του Exchange Server να προστατέψουν ακόμα περισσότερο τις επιχειρηματικές πληροφορίες τους, προφυλάσσοντας από ιούς και ανεπιθύμητα spam μηνύματα.

Τα Exchange Server 2010 και Forefront Protection 2010 είναι πλέον διαθέσιμα προς δοκιμή στη διεύθυνση www.thenewefficiency.com, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τα Windows 7, Windows Server 2008 R2 και λύσεις συνεργατών.

Σύμφωνα με μελέτη της Forrester Research σχετικά με όσους επιλέγουν να υιοθετήσουν από νωρίς τελευταίας τεχνολογίας λύσεις, ο μέσος πελάτης που θα προχωρήσει σε αναβάθμιση του συστήματός του, υλοποιώντας εγκατάσταση των Exchange 2010 και Windows Server 2008 R2, θα κάνει απόσβεση των εξόδων σε λιγότερο από 6 μήνες. Σύμφωνα και με μεγάλους πελάτες που έχουν ήδη υιοθετήσει τον Exchange 2010, μεταξύ αυτών οι Bank of America, NEC Philips, Telekom Austria και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο νέος server εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη λειτουργία των εταιριών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.