XBLOG logo @2x

Memer: Ο απλούστερος δημιουργός memes για iOS συσκευές

Πρόσφατα διατέθηκε στο App Store για iOS συσκευές το Memer, ένα app μέσω του οποίου μπορεί κανείς να κάνει ό,τι ακριβώς λέει και η ονομασία του, δηλαδή να δημιουργήσει memes.

To development του Memer ξεκίνησε μερικούς μήνες πριν, αφού ο δημιουργός του πήρε μέρος και κέρδισε, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους συμμετέχοντες, σε έναν διαγωνισμό στη σελίδα του Tim Ferriss. Το άρθρο παρουσίαζε τον Chad Mureta και το πως έγινε επιτυχημένος appreneur και καλούσε τους αναγνώστες να καταθέσουν ιδέες για ένα app. Η εταιρία του Chad θα διέθετε το αρχικό κεφάλαιο και ο νικητής θα μπορούσε έτσι να αναπτύξει το πρώτο του app.

Το Memer είναι το απλούστερο app για τη δημιουργία memes, ενώ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο χρήστης μπορεί να προσθέσει δικές του λεζάντες σε φωτογραφίες που έχει στα άλμπουμ του ή που μόλις έχει τραβήξει με την κάμερα του iPhone του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει περισσότερα από 100 templates των δημοφιλέστερων memes. Τα memes που θα φτιάξει μπορεί στη συνέχεια να τα μοιραστεί χωρίς υδατογράφημα μέσω email, SMS ή social media όπως το Facebook, το Twitter και το Imgur.

Το Memer είναι απολύτως δωρεάν, ενώ με 0,69 ευρώ ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει και τις διαφημίσεις.

Κατεβάστε το Memer, προσθέστε captions στις φωτογραφίες σας, μοιραστείτε τα memes σας με τους φίλους σας!

Memer, Create memes

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.