XBLOG logo @2x

Meizu Pro 7: Ένα smartphone με δεύτερη οθόνη στη “πλάτη” του

Η Meizu προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Meizu Pro 7, της φετινής της ναυαρχίδας, η οποία έρχεται με διπλή κάμερα και διπλή… οθόνη. Μαζί με το απλό μοντέλο ανακοινώθηκε και το Plus, το οποίο έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη και μεγαλύτερη μπαταρία.

Ξεκινώντας με το Meizu Pro 7, έρχεται με 5.2-ιντσών full HD οθόνη, Helio P25 chipset της MediaTek, 4 GB μνήμη RAM και 3.000 mAh μπαταρία. Το Meizu Pro 7 Plus, από την άλλη, έρχεται με 5.7-ιντσών Quad HD οθόνη, Helio X30 chipset, 4 GB μνήμη RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3.500 mAh – αμφότερα φορτίζουν γρήγορα χάρη στη τεχνολογία mCharge 4.0.

Meizu Pro 7

Και τα δύο smartphones εξοπλίζονται με διπλή 12-megapixels κάμερα (με έγχρωμο και μονόχρωμο αισθητήρα), 16-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 64 / 128 GB χωρητικότητα, αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη για δύο SIM και θύρα USB-C.

Η δεύτερη οθόνη στα νέα Meizu Pro 7 βρίσκεται στο πίσω μέρος. Έχει διαγώνιο 1.9-ίντσες, ανάλυση 240×536 pixels και χρησιμεύει για να τραβάτε selfies με τη κύρια κάμερα και για τη προβολή χρήσιμων πληροφοριών, όπως των ειδοποιήσεων, της ώρας, της μουσικής και του καιρού.

Meizu Pro 7 rear

Τα Meizu Pro 7 και Meizu Pro 7 Plus θα κυκλοφορήσουν στις 5 Αυγούστου με τιμές που κυμαίνονται στα $430 με $600. Θα βασίζονται στο Flyme OS 6, δηλαδή στο Android 7.0 Nougat.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.