XBLOG logo @2x

MEIZU MX3 hands on photos

Τα κινητά της Meizu, του premium κινεζικού brand, βρίσκονται πλέον και στην ελληνική αγορά.

Η Meizu είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό των προϊόντων της, την άριστη αναλογία απόδοσης-τιμής καθώς επίσης και για την απλή και διαισθητική χρήση που προσφέρει το Flyme OS 3.0, η προσαρμοσμένη έκδοση του Android OS. Η συσκευή έχει προδιαγραφές και απόδοση ίδια με γνωστές ναυαρχίδες στον χώρο της κινητής ενώ αποκλειστικός εισαγωγέας των προϊόντων Meizu στην ελληνική αγορά είναι η TCCM.

Το πρώτο MEIZU smartphone που κυκλοφόρησε στη χώρα μας είναι το πανίσχυρο MEIZU MX3, που συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία με την απλότητα και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χρήστη.

Με τεχνολογία 8πύρηνου επεξεργαστή για απίστευτες ταχύτητες και γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, το MEIZU MX3 προσφέρει στο χρήστη τη βεβαιότητα ότι το τηλέφωνο δεν θα «κολλήσει» όταν εκτελεί παράλληλα εφαρμογές μαζί με αναπαραγωγή 3D παιχνιδιών ή ταινιών σε full HD.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5.1”, με εύκολο και αποτελεσματικό λειτουργικό σύστημα Flyme OS 3.0 (προσαρμοσμένη έκδοση του Android), αλλά και μοντέρνο, εργονομικό σχεδιασμό με καμπύλες. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται, επίσης, η κάμερα 8MP με ενσωματωμένο φλας και πεντακάθαρα χρώματα για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες και full HD video, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο.

Το έχω στα χέρια μου εδώ και αρκετές μέρες και σε αυτό το post μπορείτε να δείτε hands on φωτογραφίες. Σε επόμενο post θα δούμε περισσότερα για το MEIZU MX3 μαζί με hands on video.

Το MEIZU MX3 διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Γερμανός στην τιμή των 309 ευρώ.

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

MEIZU MX3

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.