XBLOG logo @2x

Το Meizu M5c είναι το πρώτο smartphone της Meizu για την παγκόσμια αγορά

Η Meizu αποφάσισε να επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και θα το κάνει λανσάροντας το Meizu M5c σε διάφορες χώρες. Το M5c είναι ένα μεσαίας κατηγόριας smartphone για όσους ψάχνουν ένα όμορφο κινητό για απλά πράγματα, οπότε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν θα σας εντυπωσιάσουν.

Το Meizu M5c εξοπλίζεται με μία 5-ιντσών HD οθόνη και χρησιμοποιεί έναν -αδιευκρίνιστο- τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz. Η Κινέζικη κατασκευάστρια έδωσε περισσότερο βάση στις κάμερες του κινητού, και για αυτό τοποθέτησε μία 8-megapixels κύρια κάμερα με διάφραγμα f/2.0, και μία 5-megapixels selfie κάμερα με λογισμικό (ArcSoft) που ομορφαίνει το πρόσωπο.

Meizu M5c colors

Όσο για τις μνήμες του Meizu M5c, η RAM ανέρχεται στα 2 GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος δεν ξεπερνάει τα 16 GB. Ευτυχώς το κινητό δέχεται κάρτες microSD έως 128 GB για την επέκταση της χωρητικότητας. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι διαθέτει 3,000 mAh μπαταρία, υποστήριξη για δύο SIM και τρέχει το Flyme 6 OS (Android).

Το M5c έχει πλαστικό σώμα το οποίο βγαίνει σε κόκκινο, μπλε, ροζ, χρυσό και μαύρο χρώμα. Θα κυκλοφορήσει στις Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Μπρουνέι, Καμπότζη, ηπειρωτική Κίνα, Γαλλία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ισραήλ, Ιταλία, Μιανμάρ, Νέα Ζηλανδία, Ρωσία, Ισπανία και Ουκρανία με κόστος $275.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.