XBLOG logo @2x

Με την αγορά μιας LG OLED TV δώρο μια prepaid card έως και 1.000€

Η LG Electronics (LG) αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεοπτική εμπειρία με τη νέα γενιά τηλεοράσεων της και μέσα από την προωθητική της ενέργεια, προσφέρει στους καταναλωτές μια prepaid card αξίας έως και 1.000€. Η ενέργεια ισχύει με την αγορά μιας LG OLED TV από 19/07 έως 08/08/2021[1].

Τα μοντέλα τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα εξής:

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG χάρη στα εξελιγμένα αυτοφωτιζόμενα pixels τα οποία ανάβουν και σβήνουν, παρέχουν μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας με ακριβή χρώματα, επιτυγχάνοντας παράλληλα το τέλειο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση. Το πλήθος των σχεδιαστικών δυνατοτήτων με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής συμβάλλουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.  Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες λόγω της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού, οι LG OLED TVs έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Intertek[2], την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, επιβεβαιώθηκε ότι οι OLED τηλεοράσεις της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%. Έτσι, ό,τι παρακολουθείτε φαίνεται ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός. Ακόμη, το πάνελ ανασχεδιάστηκε και περιλαμβάνει μια επιπρόσθετη στρώση από πιο ανθεκτικό υλικό εκπομπής, το οποίο βελτιώνει τα μήκη κύματος του φωτός.

Μεταξύ των προηγμένων λειτουργιών των συγκεκριμένων τηλεοράσεων, είναι και το ThinQ AI που είναι πλέον διαθέσιμο στα ελληνικά, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω φωνητικών εντολών[3], να μπορούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, να περιηγηθούν εύκολα στα τηλεοπτικά κανάλια, στο διαδίκτυο και σε streaming υπηρεσίες, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές. Τέλος, οι LG OLED τηλεοράσεις έχουν πιστοποιηθεί ως οθόνες με χαμηλό μπλε φωτισμό, χωρίς τρεμόπαιγμα και θάμπωμα, από τους διεθνείς οργανισμούς TÜV Rheinland (TUV) και Underwriter Laboratories (UL).

Δείτε τους όρους και προϋποθέσεις της προωθητικής ενέργειας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/promotion/OLEDTVsprepaidcardsJuly-2021.

[1] ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
[2] Οι δοκιμές πιστότητας χρωμάτων προσδιορίζουν τη διαφορά μεταξύ του χρώματος της πρωτότυπης εικόνας και του χρώματος που αποδίδεται στην οθόνη. Για τους σκοπούς της δοκιμής έγινε εξαγωγή και χρήση δειγμάτων των χρωμάτων. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το 100% των δειγμάτων των χρωμάτων που απεικονίζονται στις οθόνες OLED της LG ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τα πρωτότυπα χρώματα. Η χρωματική πιστότητα καθορίζει το εάν η ακρίβεια των χρωμάτων μιας οθόνης είναι Delta E ≤2 μέσα από 125 δείγματα χρωμάτων.
[3] Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων και εντολών.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.