XBLOG logo @2x

Οι αδερφές Wachowski ετοιμάζουν το Matrix 4

Οι περίφημες Wachowski, οι δύο αδερφές που δημιούργησαν το Matrix, δουλεύουν στην τέταρτη ταινία της σειράς, σύμφωνα με τον Chad Stahelski. Ο Stahelski είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας John Wick: Chapter 3 – Parabellum και με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας, έδωσε συνέντευξη στο Yahoo Movies UK όπου αποκάλυψε αυτή την μεγάλη είδηση.

Ο Stahelski δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που οι Wachowski δουλεύουν επάνω στη τέταρτη ταινία Matrix και μάλιστα δήλωσε ότι πρόκειται να επεκτείνουν αυτό τον κόσμο (ίσως με μία νέα τριλογία;). Ο ίδιος δήλωσε ανοιχτά ότι θα ήθελε να δουλέψει επάνω στις νέες ταινίες, ακόμα και σαν κασκαντέρ.

Chad Stahelski and Keanu Reeves discuss the future of John Wick
Ο Chad Stahelski και ο Keanu Reeves συζητούν για το μέλλον του John Wick. Πηγή: Yahoo Movies UK

Διαβάστε επίσης: Digea: Από το 2020 θα πρέπει να πάρουμε νέες τηλεοράσεις και δέκτες


«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Wachowski δεν φτιάχνουν απλά ένα Matrix, αλλά επεκτείνουν αυτό που αγαπήσαμε. Και αν είναι κοντά στο ίδιο επίπεδο με αυτό που έφτιαξαν ήδη, δεν θα χρειαζόταν να μου το πουν δεύτερη φορά για να πάω,» είπε ο Stahelski. Πρόσθεσε ότι αν του έλεγαν «θέλουμε να γίνεις ένας κασκαντέρ» θα πήγαινε να χτυπηθεί από ένα αμάξι.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για την παραγωγή. Σχετικά με την σκηνοθεσία, ο Stahelski ανέφερε ότι είναι σίγουρος πως και οι δύο αδερφές δουλεύουν στην ταινία, και ότι ίσως η Lana Wachowski αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Όσον αφορά τον ρόλο του Keanu Reeves ως Neo, ο Stahelski εξέφρασε την άποψη ότι “αυτό θα ήταν ένα δώρο για τον Reeves και πιθανότατα δεν θα το αρνηθεί”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.