XBLOG logo @2x

Η Marvel ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την τέταρτη φάση του MCU

Ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, αποκάλυψε στη Comic-Con του San Diego τα σχέδια της εταιρίας για την τέταρτη φάση του Marvel Cinematic Universe (MCU) η οποία θα λανσαριστεί το επόμενο έτος και θα περιλαμβάνει 10 ταινίες και σειρές για την υπηρεσία Disney+.

Η τέταρτη φάση του MCU περιλαμβάνει τα ακόλουθα έργα:

  • Black Widow – 1η Μαίου 2020
  • Falcon and the Winter Soldier – Φθινόπωρο του 2020
  • The Eternals – 6 Νοεμβρίου 2020
  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 12 Φεβρουαρίου 2021
  • WandaVision – Άνοιξη του 2021
  • Doctor Strange and the Multiverse of Madness – 7 Μαίου 2021
  • Loki – Άνοιξη του 2021
  • What If – Καλοκαίρι του 2021
  • Hawkeye – Φθινόπωρο του 2021
  • Thor: Love and Thunder – 5 Νοεμβρίου 2021

Ο Kevin Feige μας έκρυψε επίσης μια έκπληξη: αποκάλυψε ότι ετοιμάζουν ταινίες για τους Fantastic Four και X-Men, καθώς και reboot του Blade στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Mahershala Ali (από τη σειρά Marvel’s Luke Cage).

Οι επόμενες ταινίες της Marvel

Marvel MCU Phase 4 movies TV series
Φωτογραφία από: Peter Sciretta

Το Doctor Strange and the Multiverse of Madness θα σκηνοθετηθεί από τον Scott Derrickson και χαρακτηρίζεται ως η πρώτη ταινία τρόμου του MCU. Το Thor: Love and Thunder θα σκηνοθετηθεί από τον ίδιο άνθρωπο που γύρισε και το Thor: Ragnarok (Taika Waititi), και θα πρωταγωνιστεί η Natalie Portman στον ρόλο της… Thor (μάλιστα θα κρατάει το Mjolnir). Στο prequel Black Widow, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson, θα δούμε την ιστορία της ηρωίδας. Στην ίδια ταινία παίζουν και οι Rachel Weisz, Florence Pugh, και David Harbour.

Στις ταινίες The Eternals και Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings εμφανίζονται νέοι ήρωες. Η πρώτη ταινία βασίζεται στα κόμικ του Jack Kirby και αφορά μια ομάδα αθάνατων ανθρώπων που ονομάζονται Eternals και χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν τους ανθρώπους. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie και οι Richard Madden, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry και Salma Hayek.

Στην δεύτερη ταινία θα δούμε τον Shang-Chi που έχει αφιερώσει όλη του την ζωή για να καταρρίψει την εγκληματική αυτοκρατορία του πατέρα του. Ο πρόεδρος της Marvel ανέφερε ότι ο κακός The Mandarin, που υποτίθεται ήταν στο Iron Man 3 αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ηθοποιός, θα εμφανιστεί και επίσημα στο Shang-Chi. Ο Destin Daniel Cretton θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Τα Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye και What If? είναι τηλεοπτικές σειρές για την επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία Disney+. Στο Loki θα δούμε τον… Loki όταν δραπέτευσε το 2012 με το Tesseract, τον οποίο φυσικά θα υποδύεται ο Εγγλέζος Tom Hiddleston.

Το What If? είναι μια σειρά κινουμένων σχεδιών που απαντάει σε διάφορα ερωτήματα, όπως “τι θα συνέβαινε αν ο Loki είχε βρει το σφυρί του Thor;”

[irp]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.