XBLOG logo @2x

Δείτε το πρώτο trailer του Black Panther από την Marvel

Χάρη στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel, τον Black Panther τον είδαμε για πρώτη φορά στη ταινία «Captain America: Civil War». Από τότε η Marvel δουλεύει επάνω στη δική του ταινία και τώρα αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer της.

Στη ταινία Black Panther βλέπουμε τον Τ’Τσάλα (γνωστός με το ψευδώνυμο “Black Panther”) ο οποίος διαδέχεται στον θρόνο τον πατέρα του που δολοφονήθηκε στο «Civil War». Ο Τ’Τσάλα θα πρέπει να γίνει ο ηγέτης του πανάρχαιου βασιλείου της Γουακάντα, ενός πλούσιου, τεχνολογικού εξελιγμένου και αποκομμένου από τον έξω κόσμο πολιτισμό στην Αφρική που για αιώνες παρέμενε κρυμμένος από τη Δύση. Ο Τ’Τσάλα θα πρέπει να προστατεύσει την πατρίδα του από εχθρούς εντός κι εκτός της χώρας του.

Black Panther trailer (2)
Black Panther trailer (3)

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον Τσάντγουικ Μπόζμαν ως Black Panther και τους Μάικλ Μπ. Τζόρνταν («Creed»), Λουπίτα Νιόνγκ’ο («12 Χρόνια Σκλάβος»), Ντάνιελ Καλούγια («Get Out»), Ντανάι Γκουρίρα («The Walking Dead»), Αντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Αντζελα Μπάσετ και Φόρεστ Γουίτακερ, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ράιαν Κούγκλερ («Fruitvale Station», «Creed»).

Το Black Panther έχει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.