XBLOG logo @2x

Mamma Mia γυρίσματα στη Σκόπελο

Για άλλη μία φορά στη χώρα μας επιλέχτηκε για να γίνουν γυρίσματα ταινίας, με τη συμμετοχή λαμπερών αστεριών του Hollywood. Φέτος ήταν η σειρά της Σκιάθου και της Σκοπέλου, νησιά στα οποία έγιναν τα γυρίσματα του musical Mamma Mia!

Όπως διαβάζω στο skopelos07.wordpress.com πρόκειται για μια ιστορία αγάπης γεμάτη γέλιο, ελληνικό ήλιο και τα καλύτερα τραγούδια των ΑΒΒΑ: Dancing Queen, I have a dream, Voulez-Vous, Take a Chance on Me, φυσικά το Μamma Mia και άλλα πολλά!

Τα γυρίσματα στα δύο νησία ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές μέρες και σε αυτά, εκτός από τη Meryl Streep και τον Pierce Brosnan, έλαβαν μέρος και πολλοί κάτοικοι κλπ (συνολικά περίπου 800 συντελεστές)!

Περισσότερες πληροφορίες και παρασκήνια από τα γυρίσματα μπορείτε να αναζητήσετε στο skopelos07.wordpress.com και στο skopelos.travel/mammamia, ενώ αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη τη Σκόπελο για διακοπές και θέλετε να πάρετε μία γεύση (κατάγομαι από εκεί) δείτε φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στο flickr ή επισκεφθείτε τον καλύτερο οδηγό για το νησί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.