XBLOG logo @2x

Make Athens Green

Make Athens GreenΠρόσφατα ο Titanas ξεκίνησε το Make Athens Green blog.

Όπως αναφέρεται σε ένα από τα πρώτα post του blog: Ο στόχος του Make Athens Green είναι η άμεση κινητοποίηση των πολιτών και μερικών πολιτικών έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με νόμιμο τρόπο, οι καμμένες εκτάσεις της Αθήνας να ξαναγίνουν πράσινες ενώ παράλληλα να οργανωθούν ενέργειες δενδροφύτευσης.

Σε ένα άλλο post αναφέρει: Εκτός των τραγικών γεγονότων και την καταστροφή στην Πάρνηθα, το Make Athens Green δεν στοχεύει μόνο στην αναδάσωση της περιοχής και ενέργειες γύρω από αυτή. Θέλω μια Αθήνα με περισσότερο πράσινο στα μπαλκόνια, στις ταράτσες και τους δρόμους.

Βρίσκω πολύ καλή την κίνηση του Titana, το Make Athens Green προστέθηκε ήδη στο Google Reader μου για να ενημερώνομαι για κάθε νέο post και οποιαδήποτε νέα κίνηση γίνεται σχετικά με το θέμα. Δηλώνω από τώρα παρών σε οποιαδήποτε ενέργεια μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, πχ να μαζευτούμε 100-200 bloggers τον χειμώνα, που είναι και η καταλληλότερη εποχή για αναδάσωση, και σε συνεργασία με την αρμόδια δασική υπηρεσία να πάμε στην Πάρνηθα και να φυτέψουμε μερικά φυτά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.