XBLOG logo @2x

Lotus Evora

Τον Μάρτιο η Lotus ανακοίνωσε τιμές και εξοπλισμούς για το νέο της μοντέλο, οι παραδόσεις του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Μάιο. Τα πρώτα 450 κομμάτια (που ονομάζονται Launch Edition) θα έχουν 2+2 διάταξη καθισμάτων, τρία διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού (Tech, Premium και Sport) και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου και φώτα Bi-Xenon.

Παράλληλα, η Evora διαθέτει ηχοσύστημα της Alpine, κάμερα οπισθοπορείας και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί έναν -δανεικό από την Toyota- 3.5 V6 με σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων VVTi που αποδίδει 280 ίππους και 342 Nm ροπής που χαρίζουν πολύ καλές επιδόσεις στο ελαφρύ αμάξωμα των 1.350 kg. Για το κλασικό 0-100 km/h απαιτούνται κάτι παραπάνω από 5 sec ενώ η δύναμη περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

H Evora καλύπτεται με εγγύηση 3 χρόνων ή 100.000 km και ειδικά για το σασί η εγγύηση ισχύει για 8 χρόνια. Οι τιμές που ανακοίνωσε η Lotus είναι 61.189 ευρώ για τη διθέσια διάταξη, ενώ για τις 2 επιπλέον θέσεις θα πρέπει να πληρώσετε 64.717 ευρώ. Οι τιμές φυσικά δεν αφορούν την Ελλάδα, όπου αναμένονται να είναι υψηλότερες.

Lotus Evora

Lotus Evora

Lotus Evora

Lotus Evora

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.