XBLOG logo @2x

Νέο ασύρματο ποντίκι Logitech Wireless M525

Το ποντίκι Logitech Wireless M525 παρουσίασε η Logitech, για όλους τους χρήστες που αναζητούν ένα εύχρηστο περιφερειακό με ταχύ σκρολάρισμα για να σερφάρουν online.

Το Logitech M525 είναι εξοπλισμένο με μια καινοτομική ροδέλα κύλισης υψηλής ακρίβειας, με πυκνό ανάγλυφο στην περιφέρεια της, για ακόμη πιο άνετη πλοήγηση. Με τη νέα ροδέλα, το σκρολάρισμα σε μεγάλες ιστοσελίδες γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα. Επίσης, στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, η δυνατότητα της ροδέλας για κλίση δεξιά και αριστερά μεταφράζεται σε επιλογή εμπρός-πίσω στην ιντερνετική πλοήγηση.

Το M525 έχει ένα άνετο στο κράτημα κέλυφος και μαλακές επενδύσεις από λάστιχο οπότε ταιριάζει φυσικά στο χέρι. Το μέγεθός του παραμένει συμπαγές, οπότε μπορεί να μας ακολουθήσει οπουδήποτε στις μετακινήσεις μας, στο γραφείο, ή στο σπίτι κ.α. Και με πάνω από τρία χρόνια διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτόματο σβήσιμο όταν δεν χρησιμοποιείται και διακόπτη On/Off, η αλλαγή μπαταρίας παύει να είναι έγνοια.

Η σύνδεσή του με τον υπολογιστή γίνεται με τον μικροσκοπικό δέκτη Unifying της Logitech, ο οποίος μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα 6 συμβατές συσκευές, οπότε οι θύρες USB μένουν ελεύθερες για άλλα περιφερειακά. Τέλος, η τεχνολογία Advanced Optical της Logitech προσφέρει laser με ανίχνευση ακριβείας ακόμη και στις πιο προβληματικές επιφάνειες κύλισης, καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια, για να μας δώσει έως και 3 χρόνια διάρκεια μπαταρίας.

Το ποντίκι Logitech Wireless M525 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσα στον Νοέμβριο με τιμή τα €39,99.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.