XBLOG logo @2x

Logitech Wireless M515, Ποντίκι για χρήση στον καναπέ και το κρεβάτι

Το νέο ποντίκι Logitech Wireless M515 παρουσίασε η Logitech αυτές τις μέρες, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση σε μαλακές επιφάνειες, όπως είναι ο καναπές μας, το κρεβάτι ή ακόμα και ένα μαξιλάρι, για να το χρησιμοποιείτε άνετα μαζί με το laptop ή το netbook σας!

Το Logitech Wireless M515 με τον ειδικό αισθητήρα ενεργοποιείται μόνο όταν το κρατάμε στο χέρι μας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση «πέφτει σε νάρκη»!

Το κάτω μέρος είναι σφραγισμένο, οπότε το χνούδι από υφάσματα δεν μπορεί να μαζευτεί και να μπλοκάρει τον οπτικό αισθητήρα. Το αποτέλεσμα είναι πλήρης έλεγχος από την πλευρά του χρήστη, ανεξάρτητα από την επιφάνεια που κινείται το ποντίκι.

Συνολικά, η ευκολία κύλισής του, επιτρέπει να χρησιμοποιούμε το ποντίκι ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως ένας καναπές, πάνω σε μια κουβέρτα, σε μαξιλάρια, ρούχα, χαλιά και βέβαια τραπέζια και γραφεία.

Το νέο αυτό mouse της Logitech διαθέτει επίσης την τεχνολογία Logitech Hyper-Fast Scrolling, για ταχύτατη κίνηση σε sites με μεγάλο ύψος, όπως είναι αρκετά blogs ή social networks! Η υπερταχεία κύλιση μπορεί με ένα πάτημα να γίνει κύλιση βήμα-βήμα όταν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η διάρκεια της μπαταρίας του Logitech Wireless M515 φθάνει τα δύο χρόνια, ενώ όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση, το mouse είναι plug-and-forget, καθώς γίνεται μέσω του γνωστού μικροσκοπικού δέκτη Unifying της Logitech.

Ο δέκτης είναι τόσο μικρός που μπορεί να μείνει μόνιμα συνδεδεμένος πάνω στον φορητό υπολογιστή μας, δίνοντας μια σταθερή ασύρματη επικοινωνία χωρίς ουσιαστικά καμία υστέρηση ή διακοπή σήματος. Φυσικά πάνω στον ίδιο δέκτη μπορεί να συνδεθούν ασύρματα και άλλες συμβατές συσκευές, όπως ποντίκια και πληκτρολόγια.

Η διάθεση του M515 θα ξεκινήσει τον προσεχή Απρίλιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 50 ευρώ περίπου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.