XBLOG logo @2x

Full HD Web Camera από την Logitech

Η Logitech παρουσίασε την Logitech HD Pro Webcam C920 κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την καταγραφή βίντεο σε υψηλή ανάλυση 1080p, με ειδικά πρωτόκολλα που επιτρέπουν την απρόσκοπτη αναπαραγωγή τους στους περισσότερους υπολογιστές.

Το νέο μοντέλο webcam προσφέρει έτσι απαράμιλλη ποιότητα βίντεο, που θα κάνει τους φίλους και αγαπημένους μας να νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους!

Η Logitech HD Pro Webcam C920 μας δίνει εικόνα ανάλυσης Full HD 1080p όταν επικοινωνούμε μέσω Skype ή σε ανάλυση HD 720p μέσω Windows Live Messenger.

Ακόμη, χρησιμοποιώντας το εξελιγμένο πρωτόκολλο συμπίεσης H.264, μπορούμε να ανεβάσουμε τα 1080p video clip μας ή τις φωτογραφίες μας ανάλυσης 15MP, γρήγορα και με ένα κλικ στο προφίλ μας στο Facebook, το Twitter ή στο λογαριασμό μας στο YouTube.

Ειδικά για την επικοινωνία μέσω Skype, για να απολαύσουμε την ανάλυση 1080p, θα πρέπει να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου λογισμικού, την Skype 5.7 Beta for Windows.

Τα οπτικά μέρη της νέας webcam προέρχονται από την γνωστή Carl Zeiss, ενώ η αυτόματη εστίαση είναι κορυφαίας απόδοσης 20 σταδίων, δίνοντάς μας την πιο γρήγορης απόκρισης εστίαση που έχει εμφανιστεί ποτέ σε μοντέλο της Logitech.

Ακόμη, μιας και στην βίντεοεπικοινωνία ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την εικόνα, η HD Pro C920 διαθέτει δύο μικρόφωνα (ένα σε κάθε πλευρά) για φυσικό στερεοφωνικό ήχο.

Η Logitech HD Pro Webcam C920 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2012 με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 100 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:
Logitech Cube: Το ποντίκι που γίνεται και χειριστήριο για παρουσιάσεις

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.