XBLOG logo @2x

Logitech G710+, πληκτρολόγιο για παθιασμένους gamers!

Στη σειρά G της Logitech που αποτελείται από εξειδικευμένα gaming περιφερειακά υψηλής απόδοσης προστέθηκε ένα ακόμη εντυπωσιακό μοντέλο, το μηχανικό πληκτρολόγιο Logitech G710+. Ειδικά σχεδιασμένο και δοκιμασμένο ώστε κάθε gamer να μπορεί να αφιερωθεί στο παιχνίδι του έχοντας αυτά που αποζητά: ελάχιστη ενόχληση, άμεση απόκριση και πλήρη έλεγχο!

Τα μηχανικής λειτουργίας πλήκτρα του G710+ έχουν απόκριση προδιαγραφών επαγγελματικού gaming, ενώ προσφέρουν ενεργοποίηση σε απόσταση 4 χιλιοστών με δύναμη 45g και είναι βελτιστοποιημένα για ταχεία πληκτρολόγηση. Τα πλήκτρα δεν κάνουν το γνωστό κλικ, ενώ κάτω από το κέλυφος τους υπάρχει ένας δακτύλιος άμβλυνσης ώστε να μειώνεται σημαντικά ο ενοχλητικός θόρυβος πατήματος, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ακρίβεια της απόκρισης.

Συνολικά, το πληκτρολόγιο έχει περάσει από εκτεταμένες δοκιμές ώστε να διαπιστωθεί η αντοχή του, σε ένα κύκλο ζωής που εκτιμάται σε τουλάχιστον 50 εκατομμύρια πατήματα.

Όλο το πληκτρολόγιο έχει λευκό οπίσθιο φωτισμό με LED, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 επίπεδα φωτεινότητας, ή να σβήσει τελείως. Ειδικά τα πλήκτρα WASD όπως και τα πλήκτρα του κέρσορα μπορεί να ρυθμιστούν ως προς τη φωτεινότητα, ανεξάρτητα από το υπόλοιπο πληκτρολόγιο.

Αξιοποιώντας το πρόσφατα ανανεωμένο λογισμικό Logitech Gaming, ο χρήστης μπορεί να αναθέσει σε κάθε ειδικό πλήκτρο G πολύπλοκές μακροεντολές (Lua), τόσο την ώρα που παίζει όσο και πριν, ώστε να έχει συνολικά 18 ειδικές λειτουργίες σε κάθε παιχνίδι.

Ακόμη, όλα τα πλήκτρα (συνολικά 110) διαθέτουν λειτουργία anti-ghosting, ενώ υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονου πατήματος έως 26 πλήκτρων, οπότε κάθε εντολή που απαιτεί μια σύνθετη πληκτρολόγηση, θα εκτελεστεί με απόλυτη ακρίβεια.

Τέλος το Logitech G710+ είναι συμβατό με λειτουργικά Windows 8, 7 και Vista.

Το gaming πληκτρολόγιο Logitech G710+ αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Δεκέμβριο, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 150 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.