Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/xblog.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-last-modified/wp-last-modified.php on line 110

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/xblog.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-last-modified/wp-last-modified.php on line 111
Δίκη Αντώνη Τσιπρόπουλου blogme.gr: Αναβολή για 6 Μαΐου 2010 - XBLOG.GR
XBLOG logo @2x

Δίκη Αντώνη Τσιπρόπουλου blogme.gr: Αναβολή για 6 Μαΐου 2010


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/xblog.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-last-modified/wp-last-modified.php on line 81

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/xblog.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-last-modified/wp-last-modified.php on line 82

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/xblog.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-last-modified/wp-last-modified.php on line 93

Βρίσκομαι στην ημερίδα “Social Media και Επικοινωνία” στο Μουσείο Μπενάκη, παρόλα αυτά έχω ενημέρωση από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο που βρίσκεται εκεί.

Σήμερα είναι η δίκη του Αντώνη Τσιπρόπουλου για τη γνωστή υπόθεση του blogme.gr.

Το πρωί έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να βγει όλος ο κόσμος έξω και να καθυστερήσουν οι δίκες.

Πριν από λίγο (11.30) με ενημέρωσε ο Γιώργος ότι οι δίκες συνεχίζονται κανονικά, αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 7, ενώ η δίκη Τσιπρόπουλου blogme.gr έχει αριθμό 12.

Update 11.30: Ο Νίκος Δρανδάκης στο βήμα για την ομιλία του στο μουσείο Μπενάκη. Ξεκίνησε με αναφορά στην δίκη του Αντώνη για το blogme.gr.

Update 13.55: Στην Ευελπίδων βρίσκεται και ο Νίκος Βασιλάκος, που ενημερώνει μέσα απ΄το Twitter: “Είμαι έξω απο το κτήριο 9 της Ευελπίδων: Η πολιτική αγωγή (κατά του blogme) είναι πολύ αγριεμένη. Περιμένουμε…”

Update 14.00: Νέα ενημέρωση από Ν. Βασιλάκο: “Μόλις μας ενημέρωσαν ότι τελειώνει η υπόθεση που εκδικάζεται τώρα, άρα, αν δεν διακόψει το δικαστήριο, σε λίγο ξεκινάμε”.

Update 14.20: Το δικαστήριο διέκοψε για 30 λεπτά. Όπως με ενημερώνει ο Γιώργος που βρίσκεται εκεί από νωρίς το πρωί, μάλλον η δίκη θα πάρει νέα αναβολή.

Update 15.00: Τελικά η δίκη πήρε αναβολή λόγω ωραρίου για τις 6 Μαΐου 2010.

* Δεν βάζω links στο post, γιατί γράφω μέσα από την ημερίδα στο μουσείο Μπενάκη και δεν τα πάω καλά με τη χρήση του netbook απ΄το touchpad! Θα προσθέσω τα σχετικά links εντός της ημέρας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.