XBLOG logo @2x

Λίστα Λαγκάρντ | Η κοροϊδία με τα στικάκια!

Παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό το θέμα με την Λίστα Λαγκάρντ, που ήρθε στην Ελλάδα, ποιος ξέρει από πόσα χέρια πέρασε και τι επεξεργασία υπέστη αυτή η λίστα και στη συνέχεια αντιγράφηκε σε μερικά στικάκια που κυκλοφορούν ελεύθερα δεξιά κι αριστερά, χωρίς να ξέρουμε ακόμα ποια είναι η πραγματική λίστα Λαγκάρντ.

Είναι γελοίο να τραβιόμαστε με αυτό το θέμα τόσο καιρό, κάποιοι μας κοροϊδεύουν με τον χειρότερο τρόπο όλο αυτό τον καιρό και το χειρότερο είναι ότι την επόμενη φορά που θα πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε, πάλι τα ίδια άχρηστα πρόσωπα θα ψηφίσουμε και αυτά μετά θα χασκογελάνε όλο ικανοποίηση που και την κομπίνα τους κάναμε μια χαρά και δεν πήρε χαμπάρι κανείς τίποτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ποιος ξέρει πόσα στικάκια κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και πόσες “λίστες Λαγκάρντ“, με τι ονόματα και τι επεξεργασία σε όλα αυτά.

Θα φτάσουμε ποτέ άραγε στο πρώτο αρχείο με όλα τα ονόματα που περιέχει η Λίστα Λαγκάρντ;

Θα μάθουμε ποιοι έβαλαν το χεράκι τους και πείραξαν τη λίστα αυτή;

Προσωπικά πιστεύω ότι το θέμα έτσι όπως πάει όλον αυτό τον καιρό θα κουκουλωθεί κάποια στιγμή, θα μας πουν ότι δε μπορεί να βρεθεί τίποτα και θα το ξεχάσουμε όπως έχουμε ξεχάσει τόοοσα άλλα σημαντικά θέματα όλα αυτά τα χρόνια που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.

Ούτε ένας δεν έχει την τσίπα να πάρει την ευθύνη πάνω του και να πει ντόμπρα τι έχει γίνει με αυτό το θέμα, όπως “ντόμπρα” παίζουν το ρόλο του πολιτικού που ενδιαφέρεται για τους πολίτες σε κάθε προεκλογική περίοδο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.