XBLOG logo @2x

Linkwise νέα πλαφόρμα και Affiliate Marketing [live streaming]

Η Linkwise είναι το πρώτο από τα τρία affiliate marketing δίκτυα που λειτουργούν στην Ελλάδα (τα άλλα δύο είναι το Forest View και το Click Banner).

Αυτή την ώρα η Linkwise διοργανώνει μία ημερίδα για να παρουσιάσει την νέα πλατφόρμα της, αλλά θα γίνουν και κάποιες παρουσιάσεις για το affiliate marketing γενικότερα στην Ελλάδα.

Η ημερίδα γίνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και σε αυτή συμμετέχουν μέλη του δικτύου της Linkwise, ωστόσο υπάρχει live streaming για να την παρακολουθήσετε όσοι ενδιαφέρεστε.

Live Streaming από το event της Linkwise

Κάνε κλικ εδώ και δες σε ζωντανή μετάδοση τις παρουσιάσεις του event του Linkwise Affiliate Network που διεξάγεται σήμερα Δευτέρα από τις 6:30 έως τις 8:30 το βράδυ.

Το πρόγραμμα του event

18:30 – 19:15 – “Affiliate Marketing 101”
Η ελληνική αγορά και οι τάσεις από το εξωτερικό. Τα κυριότερα είδη affiliate, οι τακτικές & μεθοδολογία τους. Η βασική φιλοσοφία του Affiliate Marketing. Κατερίνα Καραγιάννη, Affiliate Director.

19:15 – 19:30 – “The Advertiser’s point of view”
Η άλλη πλευρά του νομίσματος: Πως στήνεται ένα πρόγραμμα. Περιορισμοί, προμήθειες, εργαλεία και δημιουργικά. Χρόνοι εγκρίσεων & λόγοι καθυστερήσεων. Γιώργος Σωτηρόπουλος, Client Services Director

19:30 – 20:30 – “Η νέα affiliate πλατφόρμα της Linkwise”
Παρουσίαση της νέας affiliate πλατφόρμας, καινούργια εργαλεία και λειτουργικότητες. Ερωτήσεις – Συζήτηση. Γιώργος Συμεωνίδης, Managing Director

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.