XBLOG logo @2x

Λίγο πριν το Google Travel Forum στο Αθηνών Αρένα

Σε λίγη ώρα θα γίνει στο Αθηνών Αρένα από την Google Ελλάδας η πρώτη ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τον Τουρισμό υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο στον Τουρισμό και να παρουσιάσει λύσεις μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Google.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή της Google Ελλάδας, Στέφανου Λουκάκου και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις στελεχών της Google με ειδίκευση στον Τουρισμό, καθώς και διεθνών προσωπικοτήτων όπως του John Kent, CEO του youtravel.com & Aquis Hotels, του Peter Economides, brand strategist διεθνούς βεληνεκούς καθώς και του Παύλου Γερουλάνου, υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, οι οποίοι θα αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και θα συζητήσουν για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή.

Στo πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί η online διαδρομή του Σάκη Ρουβά, η οποία αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία Έλληνα καλλιτέχνη στο Διαδίκτυο.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση του special guest της Google και  κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά.

Οι εργασίες διαμόρφωσης στο Αθηνών Αρένα όπως βλέπετε είναι σε πλήρη εξέλιξη…

Το xblog.gr θα βρίσκεται στην ημερίδα οπότε μετά το τέλος της θα ανέβει νέο post με υλικό από αυτήν.

Λίγο πριν το Google Travel Forum στο Αθηνών Αρένα

[photo by JC]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.