XBLOG logo @2x

Η πλάκα στο Λιάπη συνεχίζεται: Εμφανίστηκε το τζιπ του σε αγγελία στο Car.gr

Η πλάκα στο διαδίκτυο συνεχίζεται μετά το περιστατικό με τον Μιχάλη Λιάπη που “πιάστηκε” να οδηγεί το τζιπ του στην Λούτσα με πλαστές πινακίδες και χωρίς ασφάλεια.

Μετά τις δηλώσεις Λιάπη ότι έκανε λάθος και πρέπει να πληρώσει, αφού παραδέχθηκε ότι τοποθέτησε πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητό του, ένα VW Touareg, μιας και τις κανονικές τις είχε καταθέσει στην εφορία, γιατί τον χτύπησε και αυτόν η κρίση αν και δεν είναι φτωχαδάκι όπως δήλωσε, το Facebook και το Twitter πήραν φωτιά, με δεκάδες tweets και posts να ανεβαίνουν από τους χρήστες.

Το SUV του Μιχάλη Λιάπη εμφανίστηκε και στο γνωστό site με αγγελίες για αυτοκίνητα Car.gr, σε αγγελία που δημιούργησαν άγνωστοι και η οποία λογικά αναμένεται να κατέβει από τους υπευθύνους του site από ώρα σε ώρα.

Λιάπης Touareg

Στο κείμενο της αγγελίας αναγράφονται τα εξής:

Ιδιαιτερότητες

Ατρακάριστο, Βιβλίο service, Προβολείς ομίχλης, Ζαντες 18″, DVD, Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Airbag 8+, Τηλέφωνο, Υδραυλικό τιμόνι, Immobilizer, TV/Camera, Xenon φώτα, Κλιματισμός(A/C), ABS, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ζάντες αλουμινίου, Κοτσαδόρος, Πλοήγηση, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Bucket Καθίσματα, Συναγερμός, Parctronic, Δερμάτινα Καθίσματα, Cruise Control, Bluetooth, Αερανάρτηση, Αισθητήρας Βροχής, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Ηλεκτρικά Καθίσματα, CD Player, Υπολογιστής Ταξιδιού, Ράδιοκασετ/νο

Περιγραφή

«Αγαπητοί φίλοι/φίλες,

Πριν κάποια χρόνια αγόρασα το σεμνo και ταπεινo jeep που βλέπετε στις φωτογραφίες. Μου στοίχισε περίπου 100.000 ευρώ, αλλά τότε έβγαζα από μίζeς και bonus στο Υπoυργeίo μας δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα. Τώρα είμαι ένας απλός συνταξιούχος, με λίγα μετρητά στη τράπεζα και μόλις 28 ακίνητα στο όνομά μου. Αυτό δεν μου επιτρέπει να κυκλοφορώ με 4.200cc και να πληρώνω 1350 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ανά έτος, αλλά και άλλα 1000 ευρώ ασφάλεια και εκατοντάδες ευρώ για σέρβις. Αποφάσισα μετά τη χθεσινή μου περιπέτεια να πουλήσω το αυτοκίνητό μου όσο όσο για να πληρώσω τα πρόστιμα αλλά και τα δικαστικά έξοδα από τη σύλληψή μου με πλαστές πινακίδες, ασφάλεια και χωρίς δίπλωμα. Είναι σκληρός ο αποχωρισμός μου από το αγαπημένο μου Touareg αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Έχω κάνει το σκaτo μου παξιμάδι και πιστέψτε με θα μου στοιχίσει που θα το δώσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πληρώνουμε τα λάθη μας.

Μετά τιμής
Misel Liapis»

Η αγγελία βρίσκεται εδώ (για όσο παραμένει online).

Μιχάλης Λιάπης Touareg

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.