XBLOG logo @2x

LG X venture: Το ανθεκτικό smartphone της LG με QuickButton

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG X venture, το δεύτερο μοντέλο της σειράς X για το 2017. Το X venture είναι ένα μεσαίας κατηγορίας smartphone με πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, και πιστοποίηση 14 MIL-STD 810G για αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, πτώσεις και πολλαπλές βυθίσεις στο νερό μέχρι 1.5 μέτρο.

Το LG X venture εξοπλίζεται με 5,2-ιντσών full HD -LCD- οθόνη, Snapdragon 435 chipset, 2 GB μνήμη RAM και βασίζεται στο Android 7.0 Nougat. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB και επεκτείται με κάρτα microSD, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4,100 mAh και η LG ισχυρίζεται ότι αντέχει για 24 ώρες. Ευτυχώς η μπαταρία φορτίζει γρήγορα (από το 0% στο 50% σε 48 λεπτά) χάρη στη τεχνολογία Quick Charge 2.0 της Qualcomm.

LG X venture

Η κύρια κάμερα του κινητού έχει ανάλυση 16-megapixel και η εμπρόσθια έχει 5-megapixels με φακό 120°.

Για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones, η LG έχει τοποθετήσει στο LG X venture και ένα κουμπί στα πλάγια, το QuickButton, το οποίο ανοίγει τη νέα εφαρμογή Outdoor Essentials. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο βαρόμετρο, στη πυξίδα, στον μετρητή βημάτων/απόστασης/θερμίδων, στον καιρό και στον φακό. Το QuickButton έχει επίσης πολλαπλές χρήσεις – με ένα απλό πάτημα ανοίγει το Outdoor Essentials, με ένα παρατεταμένο ανοίγει τις ρυθμίσεις ενώ με διπλό πάτημα ενεργοποιεί το Glove Mode (για να καταλαβαίνει η οθόνη τα πατήματα όταν φοράτε γάντια).

Το LG X Venture θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική σήμερα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα λανσαριστεί στις Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.