XBLOG logo @2x

Η ναυαρχίδα LG V40 ThinQ είναι γεγονός με 5 κάμερες και οθόνη 6.4″

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο premium smartphone που διαθέτει συνολικά πέντε κάμερες και επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στη λήψη φωτογραφιών με smartphone. Η τελευταία έκδοση της σειράς V, το LG V40 ThinQ, είναι ένα πραγματικά «ασυμβίβαστο» multimedia powerhouse, σχεδιασμένο για τη γενιά των storytellers του σήμερα που προτιμούν να επικοινωνούν με φωτογραφίες και βίντεο, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

LG V40 ThinQ

Το LG V40ThinQ διατηρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς V με μια βελτιωμένη οθόνη FullVision OLED 6,4 ιντσών και με ακόμα πιο λεπτά bezels. Με τον επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform, 6GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 64GB ή 128GB, το LG V40ThinQ  διαθέτει και πάλι καινοτομίες που έχουν κάνει τη σειρά LG V αγαπημένη στους χρήστες.

Πέντε κάμερες για καλύτερο περιεχόμενο

Προκειμένου να κατασκευαστεί ένα smartphone που ξεχωρίζει στη δημιουργία περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η LG σχεδίασε το LG V40ThinQ από την αρχή για να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία φωτογραφίας. Το LG V40ThinQ διαθέτει μια οπίσθια φωτογραφική κάμερα με τρεις διαφορετικούς φακούς: super ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 16MP, κανονικό φακό ανάλυσης 12MP και telephoto φακό ανάλυσης 12MP. Οι τρεις φακοί επιτρέπουν στους λάτρεις της φωτογραφίας να πλαισιώνουν διαφορετικές λήψεις χωρίς οι χρήστες να αλλάζουν τη θέση τους ως προς το θέμα. Ο super ευρυγώνιος φακός 107 μοιρών καταγράφει ευκολότερα τα θέματα με περισσότερο φόντο, ενώ ο telephoto φακός με 2x οπτικό ζουμ (ή 3,2x το ζουμ του ευρυγώνιου) λαμβάνει σαφείς λήψεις από απόσταση χωρίς καμία απώλεια της ποιότητας της εικόνας. Η λειτουργία Triple Shot συνδυάζει τις εικόνες που έχουν ληφθεί και από τους τρεις φακούς σε ένα σύντομο αρχείο βίντεο για εύκολο διαμοιρασμό.

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ευρυγώνιους φακούς ανάλυσης 5MP και κανονικό φακό ανάλυσης 8MP, οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν το τέλειο εφέ bokeh μέσα από μια λειτουργία-slider που διαθέτει η οθόνη για να ρυθμίζουν την ένταση του θολώματος στο φόντο. Άλλες λειτουργίες επιτρέπουν στους λάτρεις των selfies να εξατομικεύουν τις φωτογραφίες τους με ακόμη περισσότερες επιλογές για μοναδικό φωτισμό και ειδικά εφέ.

LG V40 ThinQ 001

Το μέγεθος των pixel της κύριας οπίσθιας κάμερας έχει βελτιωθεί κατά περίπου 40% σε σύγκριση με το LG V30, αυξάνοντας τα από 1μm σε 1,4μm, ενώ ο αισθητήρας εικόνας είναι κατά 18% μεγαλύτερος από ό,τι στο LG V30. Επιπλέον, για τη λήψη πιο ευκρινών και φωτεινότερων εικόνων οποιασδήποτε κάμερας smartphone της LG, το διάφραγμα F1.5 της κύριας κάμερας προσφέρει μεγαλύτερο βάθος πεδίου, μειωμένη στο μισό ταχύτητα κλείστρου διαφράγματος και σημαντικά ταχύτερη λειτουργία burst σε σύγκριση με το LG V30.

Ακόμα, η τεχνολογία Dual PDAF (Phase Detection Auto Focus) παρέχει αυτόματη εστίαση, που είναι 50% ταχύτερη, περίπου διπλάσια από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Το προηγμένο πρότυπο HDR αναλύει και καθορίζει τις σωστές ρυθμίσεις έκθεσης για τη δημιουργία τέλεια φωτιζόμενων λήψεων, εξαλείφοντας υπερέκθεση ή την υπο-έκθεση των θεμάτων. Τα θέματα βρίσκονται πάντα σε τέλεια εστίαση, επειδή η κάμερα ελέγχει συνεχώς την ευκρίνεια μέχρι να πιέσει ο χρήστης το κουμπί λήψης.

Η LG αναβάθμισε την κάμερα στο LG V40ThinQ ώστε να είναι ακόμη πιο ισχυρή και διαισθητική από ποτέ για να προσφέρει καλύτερα χρώματα, σύνθεση, ισορροπία λευκού και ταχύτητα κλείστρου. Το νέο χαρακτηριστικό AI Composition της λειτουργίας AI CAM ενισχύει την τεχνητή νοημοσύνη του κινητού και προτείνει εναλλακτικές λήψεις από αυτές που τραβάει ο χρήστης. Η λειτουργία AI Auto White Balance (AI AWB) ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, ενώ το AI Shutter επιλέγει τη σωστή ταχύτητα κλείστρου, ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο χρήστης προσπαθεί να τραβήξει γρήγορα κινούμενα θέματα.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά όπως το Cine Shot, το 3D Light Effect, το Makeup Pro, το Custom Backdrop, το My Avatar και το AR Emoji, κάνουν τη φωτογραφία στο LG V40ThinQ μια εντελώς νέα εμπειρία.

Το Cine Shot κάνει τη δημιουργία cinemagraphs – εικόνων με κίνηση – απίστευτα εύκολη και διασκεδαστική. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να τραβήξουν απλώς ένα σύντομο βίντεο με οποιαδήποτε από τις τρεις οπίσθιες κάμερες του τηλεφώνου και να “ζωγραφίσουν” με το δάχτυλό τους την περιοχή που θα «ζωντανέψει» και είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα τους εκπλήξει. Με το 3D Light Effect οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον τόνο μιας φωτογραφίας με φωτισμό επαγγελματικού επιπέδου, με το Makeup Pro να επεξεργαστούν οποιαδήποτε selfie ή να αλλάξουν εντελώς το φόντο με το Custom Backdrop. Για όσους αγαπούν την επαυξημένη πραγματικότητα, μπορούν να δημιουργήσουν και να μοιραστούν εξατομικευμένα emojis με το My Avatar και το AR Emoji χρησιμοποιώντας το πρόσωπό τους ή ενός από τους υπάρχοντες χαρακτήρες.

LG V40 ThinQ (2)

Εντυπωσιακή εικόνα και ήχος

Το LG V40ThinQ διαθέτει μια νέα και βελτιωμένη οθόνη OLED FullVision QHD + (3120 x 1440) 6,4 ιντσών και bezel που είναι λεπτότερη κατά 1,6mm σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η νέα πλαστική οθόνη OLED έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πιο ακριβή χρώματα και φωτεινότητα με καλύτερη συνοχή. Τα 4,5 εκατομμύρια pixels που διαθέτει η οθόνη OLED είναι τα περισσότερα από οποιοδήποτε smartphone QHD+ που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά και επιτρέπουν την απόλαυση ενός ζωντανού και έντονου περιεχομένου που μόνο μια οθόνη OLED της LG μπορεί να προσφέρει.

Η LG έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ήχο υψηλής πιστότητας στα smartphones και το LG V40ThinQ δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι το πρώτο τηλέφωνο της LG που φέρει την τεχνολογία Audio Tuned by Meridian. Το 32-bit Hi-Fi Quad DAC παράγει ισορροπημένο ήχο, πολύ κοντά στην ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής. Και το Boombox Speaker, που πρωτοεμφανίστηκε στο LG G7ThinQ, διπλασιάζει τα μπάσα των συμβατικών ηχείων στα smartphone χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου ως ‘θάλαμο συντονισμού’. Επιπλέον, τα μπάσα μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω τοποθετώντας το LG V40ThinQ σε μια σταθερή επιφάνεια ή ένα κοίλο κουτί, χρησιμοποιώντας τις προκύπτουσες επιφανειακές δονήσεις για την παροχή ήχου.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός που έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει

Οι καθαρές γραμμές και τα εκλεπτυσμένα χρώματα τονίζουν τα τρία βασικά στοιχεία σχεδίασης του LG V40ThinQ: ομαλή αφή, μοναδικό χρώμα και απρόσκοπτη σχεδιαστική γραμμή. Με στόχο τη δημιουργία ενός σχεδίου που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, το απλό αλλά όμορφο εξωτερικό είναι το τέλειο συμπλήρωμα στον πλούτο των καινοτόμων τεχνολογιών που διαθέτει στο LG V40ThinQ.

Η διαδικασία Silky BlastTM της LG χαράζει τη γυάλινη οπίσθια επιφάνεια με μικροσκοπικά κοιλώματα για να δημιουργήσει ένα μαλακό ματ φινίρισμα προκειμένου ο χρήστης να αισθάνεται τη συσκευή άνετη στο χέρι του χωρίς να είναι ολισθηρή. Επιπλέον, πέρα από την κορυφαία εμφάνιση, το ματ γυαλί είναι πιο πρακτικό λόγω της μεγαλύτερης αντοχής στα δακτυλικά αποτυπώματα και τους λεκέδες. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα του νέου Aurora Black, του νέου Platinum Gray, του νέου Moroccan Blue και του εντυπωσιακού Carmine Red.

Το LG V40ThinQ διατηρεί τη λεπτή και ελαφριά σχεδιαστική κληρονομιά της σειράς V, ζυγίζοντας μόλις 169 γραμμάρια και έχοντας πάχος 7,7 χιλιοστά. Όπως και ο προκάτοχός του, το LG V40ThinQ πληροί τις απαιτήσεις τους Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για ανθεκτικότητα, καθώς έχει περάσει 14 κατηγορίες δοκιμών MIL-STD 810G Transit Drop Test, που σημαίνει ότι έχει στρατιωτικές προδιαγραφές, ενώ είναι πιστοποιημένο με IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

«Το LG V40ThinQ σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να προσφέρει στους χρήστες χωρίς συμβιβασμούς τη δυνατότητα να δημιουργούν, να καταναλώνουν και να μοιράζονται περιεχόμενο υψηλής ποιότητας», δήλωσε ο Hwang Jeong-hwan, πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Η ευελιξία της φωτογραφικής μηχανής και η αποδεδειγμένη ποιότητα της σειράς V καθιστούν το LG V40ThinQ μια σοβαρή επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα premium smartphone που τα κάνει όλα».

Παρουσιάζοντας το υβριδικό ρολόι της LG

LG Watch W7 005

Ταυτόχρονα με το LG V40ThinQ, η LG παρουσίασε το πρώτο της υβριδικό smartwatch, το LG Watch W7, μια φορητή συσκευή που συνδυάζει τη μηχανική κίνηση με ψηφιακές λειτουργίες. Το LG Watch W7, ως η πρώτη φορητή συσκευή της LG που θα διαθέτει το νέο λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google, έχει σχεδιαστεί για καταναλωτές που εκτιμούν την εμφάνιση ενός παραδοσιακού αναλογικού ρολογιού, αλλά επιθυμούν τις εύχρηστες λειτουργίες ενός συνδεδεμένου smartwatch.

Tο LG Watch W7 αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ελβετική εταιρεία Soprod SA και διαθέτει υψηλής ακρίβειας κίνηση με χαλαζία (quarz) και αναλογικούς δείκτες ρολογιού σε σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο συνδυασμός έξυπνων και μηχανικών χαρακτηριστικών σε ένα ρολόι δίνει στο LG Watch W7 μοναδικές επιλογές αυτονομίας. Σε πλήρη λειτουργία με μία μόνο φόρτιση, η μπαταρία του LG Watch W7 μπορεί να κρατήσει για έως και δύο ημέρες και στη συνέχεια για επιπλέον 3-4 ημέρες σε λειτουργία αναλογικού. Σε λειτουργία μηχανικού ρολογιού, με τις “έξυπνες” λειτουργίες απενεργοποιημένες, το ρολόι μπορεί να λειτουργήσει έως και 100 ημέρες, ή περισσότερο από τρεις μήνες πριν από την απαίτηση φόρτισης.

Εκτός από τη διατήρηση του ακριβούς χρόνου, οι αναλογικοί δείκτες εμφανίζουν επιπλέον πληροφορίες όπως το υψόμετρο, το βαρόμετρο, το χρονόμετρο, και τις κατευθύνσεις της πυξίδας, ενώ καθώς η συσκευή διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google, είναι προσαρμόσιμη σε χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους χάρη στα μοναδικά καντράν ρολογιών που βρίσκονται διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το ρολόι είναι συμβατό με όλα τα τυποποιημένα λουράκια ρολογιών των 22mm.

LG Watch W7 003

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας, οι τιμές και οι πρόσθετες λεπτομέρειες τόσο για το LG V40ThinQ όσο και για το LG Watch W7 θα ανακοινωθούν τοπικά κατά τη στιγμή της διαθεσιμότητας.

LG V40 ThinQ Βασικά Χαρακτηριστικά:*

  • Επεξεργαστής: Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform
  • Οθόνη: 6.4-inch 19.5:9 QHD+ OLED FullVision Display (3120 x 1440 / 538ppi)
  • Μνήμη: 6GB LPDDR4x RAM / 64GB or 128GB UFS 2.1 ROM / microSD (up to 2TB)
  • Κάμερα:

–  Rear: 16MP Super Wide (F1.9 / 1.0μm / 107°)

12MP Standard (F1.5 / 1.4μm / 78°)

12MP Telephoto (F2.4 / 1.0μm / 45°)

–  Front: 8MP Standard (F1.9 / 1.12μm / 80°)

5MP Wide (F2.2 / 1.12μm / 90°)

  • Μπαταρία: 3300mAh
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 8.1 Oreo
  • Μέγεθος: 158.7 x 75.8 x 7.7mm
  • Βάρος: 169g
  • Δίκτυο: LTE-A 4 Band CA
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 compatible)
  • Χρώματα: New Aurora Black / New Platinum Gray / New Moroccan Blue / Carmine Red
  • Άλλα: Cine Shot / Triple Preview / Triple Shot / AI CAM / AI Composition / Boombox Speaker / Google Assistant / Google Lens / AI Haptic / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / DTS:X 3D Surround Sound / Super Far Field Voice Recognition / IP68 Water and Dust Resistance / HDR10 / Face Recognition / Fingerprint Sensor / Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 Technology (Qualcomm® Quick Charge™ 4 Compatible) / Wireless Charging / MIL-STD 810G Compliance / FM Radio

LG Watch W7 Βασικά Χαρακτηριστικά:*

  • Επεξεργαστής: Qualcomm® Snapdragon Wear™ 2100 Platform
  • Λειτουργικό Σύστημα: Wear OS by Google
  • Οθόνη: 1.2-inch LCD (360 x 360 / 300ppi)
  • Μέγεθος: 44.5 x 45.4 x 12.9mm
  • Βάρος: 79.5g
  • Μνήμη: 4GB eMMC / 768MB LPDDR3
  • Μπαταρία: 240mAh
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 BLE / USB Type-C 2.0
  • Αισθητήρες: 9-Axis / Pressure
  • Κίνηση: 2 Hands / Micro Gearbox
  • Χρώμα: Cloud Silver
  • Άλλα: IP68 Water and Dust Resistance / Quartz Movement

*Οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τα accessories μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.