XBLOG logo @2x

Το νέο 4K Ultra HD Blu-ray Player της LG με Multi HDR έρχεται στην Ελλάδα

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το LG UP970 Ultra HD Blu-ray player στην ελληνική αγορά, το πρώτο 4K Blu-ray player της LG που υποστηρίζει την απεικόνιση υψηλής δυναμικής Dolby Vision™. Με πλούσια καινοτόμα χαρακτηριστικά και λύσεις, η συσκευή αναπαραγωγής Ultra Blu-ray HD player αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την οικιακή ψυχαγωγία των καταναλωτών που αναζητούν όχι μόνο πλούσιες δυνατότητες αλλά και λιτό σχεδιασμό.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία HDR που τροφοδοτεί τους πιο προηγμένους κινηματογράφους της Dolby σε όλο τον κόσμο, το κορυφαίο πρότυπο Dolby Vision™ προσφέρει την πιο συναρπαστική και ζωντανή εμπειρία θέασης από ποτέ, παρέχοντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση, καθώς και περισσότερα πλούσια χρώματα. Η μεγάλη εμπειρία της Dolby στο να φέρνει τις προηγμένες τεχνολογίες από τον κινηματογράφο στο σπίτι οδήγησε στη δημιουργία ξεχωριστών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στο Dolby Vision να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης στους οικιακούς καταναλωτές.

Το LG UP970 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στο πιο HDR δυνατό περιεχόμενο μέσω του Multi HDR που υποστηρίζει τα κορυφαία πρότυπα HDR(HDR10) και Dolby Vision™, που έχουν υιοθετήσει παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστές σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια εκπληκτική εμπειρία HDR.

LG UP970 4K Blu ray Player 1

Επίσης, το LG UP970 διαθέτει επιπρόσθετες τεχνολογίες ποιότητας εικόνας που βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία θέασης των καταναλωτών, καθώς περιλαμβάνει υποστήριξη για το χρώμα 10-bit και Rec ITU-R BT. 2020 color gamut, και αναπαραγωγή για κωδικοποίηση βίντεο υψηλής απόδοσης (HEVC). Είναι επίσης συμβατό με μια ποικιλία από κορυφαίες μορφές ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Dolby True HD, Dolby Atmos και DTS-HD Master Audio, για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία ήχου και εικόνας.

Το UP970 διαθέτει δύο θύρες HDMI, μια θύρα HDMI 2.0a για Ultra HD βίντεο και μια HDMI 1.4 για την έξοδο ήχου που μπορεί να συνδεθεί με συσκευές Hi-Fi, όπως AVRs και sound bars, για να ενισχυθεί η ποιότητα ήχου. Με συνδέσεις Ethernet και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναπαράγουν το αγαπημένο τους online περιεχομένο μέσω Netflix και YouTube, ενώ η θύρα USB επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής.

Τέλος, το μοντέλο LG UP970 διαθέτει δύο θύρες HDMI, μια θύρα HDMI 2.0a για Ultra HD βίντεο και μια HDMI 1.4 για την έξοδο ήχου που μπορεί να συνδεθεί με συσκευές Hi-Fi, όπως AVRs και sound bars, για να ενισχυθεί η ποιότητα του ήχου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.