XBLOG logo @2x

“LG TV STORIES” από την LG

Οι OLED τηλεοράσεις της LG Electronics (LG) που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και την ευκρίνεια, στάθηκαν η αφορμή ώστε επώνυμοι Έλληνες να αφηγηθούν την εμπειρία τους με την τηλεόραση. Σε αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον project με τίτλο LG TV Stories συμμετείχαν oι: Κωστής Μαραβέγιας, Αιμίλιος Χειλάκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ρένα Μόρφη και ο Σωτήρης Δανέζης, ο οποίος είχε και τη σκηνοθετική επίβλεψη, με την Πόπη Τσαπανίδου να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσιάστριας.

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων, προέκυψαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις, με τηλεοπτικές ιστορίες, εμπειρίες και βιώματα και μελλοντικά πλάνα των συμμετεχόντων, ενώ η LG OLED TV απογείωνε το οπτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης. Όλοι τους μοιράστηκαν εμπειρίες και συναισθήματα γύρω από την έννοια της τηλεόρασης παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή, ενώ υπογράμμισαν τη μοναδικότητα των LG OLED τηλεοράσεων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα στοιχεία εκείνα που την κάνουν ξεχωριστή.

Η ολοκαίνουρια σειρά τηλεοράσεων της LG, που έχει έρθει για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία θέασης, δίνει το έναυσμα σε εκείνους που αγαπούν την τηλεόραση να μιλήσουν γι’ αυτή, καθώς συνδυάζει με τον πιο άρτιο τρόπο την υψηλή αισθητική με την κορυφαία τεχνολογία.

Δείτε τα videos σχετικά με το project “LG TV Stories” στους ακόλουθους συνδέσμους:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.