XBLOG logo @2x

Έως και 30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές για την προτίμησή τους στα προϊόντα της και το διάστημα από 10 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου 2017 (ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) με την αγορά με την αγορά μιας τηλεόρασης LG προσφέρει ένα LG Sound bar με όφελος έως και 30% για να απολαύσουν καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία θέασης και ήχου στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Οι κωδικοί τηλεοράσεων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι: UJ630, UJ634, UJ635, UJ670, UJ675, UJ701, UJ750, SJ800, SJ810, SJ850, SJ950, SJ955, SJ957, OLED B7, OLED C7, ενώ το όφελος αγοράς ισχύει για τα εξής LG Sound bars: SJ4R, SJ8, SJ9.

Οι τηλεοράσεις της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Το πάνελ IPS 4K που διαθέτουν οι τηλεοράσεις Ultra HD 4K (μοντέλα UJ630, UJ634, UJ635, UJ670, UJ675, UJ701 και UJ750) αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά στις πιο ευρείες γωνίες θέασης. Επίσης, τα μοντέλα Super UHD 4K SJ800, SJ810, SJ850 και SJ950 ενσωματώνουν την τεχνολογία Nano Cell™, προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με ακρίβεια στα χρώματα, ενώ οι σειρές τηλεοράσεων OLED B7 και OLED C7, είναι οι πρώτες στο είδος τους που υποστηρίζουν και τα δύο πρότυπα ήχου κινηματογραφικής ποιότητας, Dolby Vision™ και Dolby Atmos®, για πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση.

Τα ασύρματα sound bars SJ4R, SJ8 και SJ9 αποδίδουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ήχου στον θεατή καθώς το μοντέλο SJ4R προσφέρει ήχο 4.1 Καναλιών (μέσω του Wireless rear speakers kit) και συνολική ισχύ 420W, τo ultra slim μοντέλο SJ8 με ύψος μόλις 38 χιλιοστά προσφέρει 4Κ ήχο 4.1 καναλιών και συνολική ισχύ 300W, ενώ το μοντέλο SJ9-Dolby Atmos προσφέρει μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου χάρη στο σύστημα ήχου surround Dolby Atmos Sound® όπου ο ήχος παίρνει διάσταση και ακολουθεί την κίνηση των αντικειμένων μέσω των 5.1.2 καναλιών (με 2 ηχεία να στέλνουν το ήχο ψηλά) και συνολική ισχύ στα 500W. Επιπλέον, τα μοντέλα SJ9 και SJ8 υποστηρίζουν 4K Pass-Through προκειμένου οι ταινίες να φτάνουν στους θεατές χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση του ήχου.

Ο κομψός σχεδιασμός τους ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση κάθε σπιτιού και χάρη στην σχεδίαση και στην απλότητά τους, τα sound bars συνδυάζονται τέλεια με τις τηλεοράσεις LG και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο χωρίς ενοχλητικά καλώδια.

Απολαύστε τον πιο αληθοφανή ήχο υψηλής ανάλυσης με την δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μορφής WAV, FLAC και ALAC, καθώς και αρχείων που φθάνουν τα 24-bit και 96 kHz. Οι συγκεκριμένοι τύποι αρχείων παρέχουν υψηλότερη πιστότητα, με ποιότητα ήχου καλύτερη από εκείνη των CD. Παρέχουν επίσης την δυνατότητα αναβάθμισης του ήχο σε υψηλή ανάλυση (24 bit, 192 kHz) και έτσι μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το MP3 player σας (16 bit, 48 kHz) να αναπαράγονται σε HD μορφή.

Τα sound bar διαθέτουν τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) η οποία είναι η μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία της LG και παρέχει τον κατάλληλο ήχο για κάθε περιεχόμενο. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τα χαρακτηριστικά της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να είναι καθαρή η απόδοση των διαλόγων, ενώ αν ανιχνεύσει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου.

Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να αναπαράγουν οποιαδήποτε μουσική και να εκτελούν υπηρεσίες από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς. Το Wi-Fi επιτρέπει κορυφαία ποιότητα ήχου, ενώ επιτυγχάνεται η απόλυτη συμβατότητα χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.