XBLOG logo @2x

Η νέα σειρά τηλεοράσεων SJ810V SUPER UHD της LG αψηφά τα συμβατικά πρότυπα

Η νέα σειρά τηλεοράσεων SJ810V SUPER UHD της LG Electronics (LG) με τα μοντέλα 49SJ810V 49 ιντσών, 55SJ810V 55 ιντσών, 60SJ810V 60 ιντσών και 65SJ810V 65 ιντσών αντίστοιχα, αψηφά τα συμβατικά πρότυπα και ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία με ενίσχυση χρώματος μέχρι σήμερα, Nano Cell™ προσφέροντας στον θεατή μία καθηλωτική εμπειρία προβολής με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρώματα.

Η τεχνολογία προβολής Nano Cell™, η πιο πρόσφατη τεχνολογία LCD, προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με μοναδική χρωματική απόδοση, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα εικόνας. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις αλλαγής ή αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του χρώματος. Η τεχνολογία Nano Cell μειώνει επίσης τη λάμψη φωτός, χάρη στα ενσωματωμένα νανο-σωματίδια που απορροφούν τυχόν παρεμβολή του φωτός, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας και την αγνότητα των χρωμάτων που προβάλλονται σε αυτή.

Τα εξαιρετικά χρώματα και η αντίθεση των τηλεοράσεων SJ810V SUPER UHD εξασφαλίζουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης και έτσι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την προβολή από οποιαδήποτε θέση, καθώς η τεχνολογία Nano Cell™ ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες και μειώνει τη χρωματική αλλοίωση χάρη στη δυνατότητα ευρύτερης γωνίας θέασης. Επιπλέον, τα μοντέλα υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, ενώ είναι συμβατή και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. Χάρη στη τεχνολογία Active HDR της LG, βελτιστοποιείται η εικόνα HDR και προσφέρεται πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων που διαθέτουν οι τηλεοράσεις της σειράς SJ810V SUPER UHD της LG έχει σχεδιαστεί από κοινού από τους κορυφαίους ειδικούς ήχου της harman/kardon®, και έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο στο σαλόνι. Εκτός από τον εξαιρετικό ήχο, η κομψή εμφάνιση της νέας σειράς μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή. Το ξεχωριστό μεταλλικό σώμα της συνδυάζει απλή γραμμή και κομψές καμπύλες όπως καμία άλλη τηλεόραση.

Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα κάνει την τηλεόραση πολύ φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS 3.5 είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.