XBLOG logo @2x

Το νέο ασύρματο LG SH4D sound bar με μοναδική τεχνολογία ενίσχυσης ήχου

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην Ελλάδα τη νέα ηχομπάρα SH4D sound bar που διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και προσφέρει εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία ήχου. Το νέο sound bar της LG ενσωματώνει ασύρματο subwoofer 2.1 καναλιών (Sound Bar Mode) και έχει συνολική ισχύ 300 watt για ασυναγώνιστο ήχο.

LG SH4D sound bar 2

Η νέα πρόταση της LG διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) τη μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία ενίσχυσης φωνής της LG. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας. Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SJ4 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς μέσω Bluetooth με τη λειτουργία Bluetooth Stand-by. Ενδεικτικά, για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα πάρτι και ενώ το σύστημα είναι σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται και ξεκινάει η αναπαραγωγή μουσικής, τη στιγμή που ο χρήστης θα ξεκινήσει να στέλνει μουσική μέσω Bluetooth. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί μέσω των συνδέσεων USB και Optical όπως επίσης να ελέγξει το sound bar κατεβάζοντας την εφαρμογή LG Βluetooth Remote App™ στο κινητό του.

Διαθέτοντας σύγχρονο και λιτό σχεδιασμό, ταιριάζει άψογα με την τηλεόραση και προσδίδει μια κομψή και μίνιμαλ ατμόσφαιρα, ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να συμπληρώνει τη μοντέρνα διακόσμηση των περισσότερων χώρων. Τέλος, το SH4D sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το τηλεχειριστήριο της υπάρχουσας τηλεόρασης όταν η ηχομπάρα βρίσκεται σε Sound bar mode.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.