XBLOG logo @2x

Η LG επεκτείνει τη συνολική εγγύηση των monitors της για PC

Η LG Electronics (LG), ήδη από την 1η Ιουλίου, έχει επεκτείνει τη συνολική εγγύηση προϊόντος, καθώς και τη μοναδική στην αγορά εγγύηση των 0 Pixel, από δύο σε τρία έτη για όλα τα μοντέλα LG PC Monitors, προσφέροντας ένα προηγμένο πρόγραμμα after-sales support με On-site εξυπηρέτηση.

H LG δεσμεύεται, εντός τριετίας, για την αντικατάσταση όλων των LG PC Monitors μοντέλων σε περίπτωση κάποιας βλάβης, όπως επίσης και για την αντικατάστασή τους σε περίπτωση που έχει καταστραφεί ακόμα και ένα pixel. Την ίδια στιγμή, με την υπηρεσία της On-site εξυπηρέτησης, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την παραλαβή της οθόνης από το χώρο του. Έτσι, η εξαιρετική ποιότητα των PC Monitor της LG εξασφαλίζεται στο εκατό τοις εκατό, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία διασκέδασης χωρίς προβληματισμούς.

LG PC Monitors warranty expansion

Ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, ΙSP Sales Director της LG δήλωσε σχετικά «Μέσα από αυτήν την κίνηση, η LG αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία που παρέχει και επεκτείνει την εγγύηση 0 Pixel, αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στο χώρο των monitors. Επιπλέον, διαθέτουμε άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, όπως επίσης 24ωρο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και καταναλωτών 7 ημέρες την εβδομάδα.»

Η επέκταση της συνολικής εγγύησης προϊόντος, καθώς και η εγγύηση των 0 Pixel, από δύο σε τρία έτη ισχύει για όλα τα μοντέλα LG PC Monitors που έχουν γίνει εισαγωγή αποκλειστικά και μόνο από την LG Electronics Ελλάς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.