XBLOG logo @2x

LG Optimus Black με την φωτεινότερη οθόνη τεχνολογίας Nova (αποκλειστικά από την WIND)

Μετά το διπύρηνο LG Optimus 2X, η LG λανσάρει ένα ακόμη εντυπωσιακό Android smartphone. Πρόκειται για το LG Optimus Black, το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την WIND.

Το Optimus Black είναι ένα από τα πιο λεπτά και ελαφριά smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά, με βάρος 109 γραμμάρια, πάχος μόλις 9,2 χιλιοστά και λεπτή σχεδίαση γενικότερα. Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας NOVA, η οποία εγγυάται στο χρήστη εξαιρετική φωτεινότητα και κρυστάλλινη ευκρίνεια κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ακόμη και όταν βρίσκεστε στην παραλία για παράδειγμα με τον ήλιο να καίει από πάνω σας!

Η τεχνολογία NOVA που ενσωματώνει η οθόνη του Optimus Black αποτελεί πατέντα της LG, ενώ έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με τις συμβατικές LCD οθόνες, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία χρήσης.

Στα έξυπνα χαρακτηριστικά του LG Optimus Black που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, συμπεριλαμβάνονται το Gesture User Interface για πλoήγηση στα αρχεία πολυμέσων μέσω αισθητήρα κίνησης, το Wi-Fi Direct για απίστευτα γρήγορη σύνδεση με άλλες συσκευές, η κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD 720p στο πίσω μέρος της συσκευής και 2 Megapixel στη μπροστινή πλευρά για βίντεοκλήσεις.

Η οθόνη του Optimus Black είναι 4 ιντσών, υποστηρίζει multitouch, απεικονίζει έως 16 εκατομμύρια χρώματα και έχει ανάλυση 480 x 800 pixels για να παρακολουθείτε άνετα και ξεκούραστα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε με το κινητό ή βίντεο από το YouTube για παράδειγμα!

Το LG Optimus Black διατίθεται από τα καταστήματα WIND στην τιμή των 399 ευρώ (χωρίς σύνδεση), ενώ όσοι το αγοράσετε με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου είναι αυτονόητο ότι θα το πάρετε σε χαμηλότερη τιμή.

Βασικά χαρακτηριστικά του LG Optimus Black

  • Λειτουργικό Σύστημα Android 2.2 Froyo
  • Οθόνη Αφής 4 ιντσών με Ανάλυση480 x 800 pixels
  • Κάμερα 5 Megapixels με Εγγραφή Βίντεο HD 720p
  • Επεξεργαστής TI OMAP 1 GHz
  • Ενσωματωμένη Μνήμη 2 GB (επεκτάσιμη έως 32GB με κάρτα microSD)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.