XBLOG logo @2x

LG Optimus Black με 299 ευρώ για λίγο στη WIND!

Προχθές ήμουν στην εκδήλωση παρουσίασης του LG Optimus Black που έκαναν από κοινού η WIND και η LG Electronics Ελλάς, αφού το κινητό διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της WIND, κατά τη διάρκεια της οποίας η τιμή διάθεσης που ακούσαμε ξανά και ξανά ήταν 399 ευρώ. Την επόμενη μέρα όμως έλαβα αρκετά email από αναγνώστες του XBLOG.gr που έγραφαν ότι πήγαν σε κατάστημα WIND και τσίμπησαν τη συσκευή 100 ευρώ φθηνότερα, δηλαδή 299 ευρώ!

Τελικά απ΄ότι έμαθα από την WIND πράγματι το νέο αυτό smartphone της LG πωλείται στην τιμή των 299 ευρώ! Πρόκειται για ειδική προσφορά η οποία όπως είναι λογικό δεν θα κρατήσει για πολύ, δεν υπάρχει δηλαδή συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα πωλείται το LG Optimus Black 299 ευρώ, η τιμή αυτή αφορά το απόθεμα που έχουν τα καταστήματα της WIND αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα.

Γι΄αυτό αν σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο LG Optimus Black καλό θα ήταν να βιαστείτε αν θέλετε να το χτυπήσετε με 299 ευρώ, αφού εκτιμώ ότι τα διαθέσιμα κομμάτια στα καταστήματα WIND θα φύγουν σχετικά γρήγορα με αυτή την τιμή.

Περισσότερα για το LG Optimus Black δείτε εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.