XBLOG logo @2x

Έχεις LG Optimus 2X; Κάνε αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread!

Πριν από λίγα λεπτά η LG Electronics Ελλάς ανακοίνωσε ότι είναι πλέον διαθέσιμη η αναβάθμιση του LG Optimus 2X σε Android 2.3 Gingerbread!

Γνωρίζαμε ότι το LG Optimus 2X θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.3 του Android και επιτέλους ήρθε η ώρα να γίνει αυτό!

Αν έχεις LG Optimus 2X δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς και να προχωρήσεις στην αναβάθμιση του λειτουργικού της συσκευής σου.

Ακολουθεί το σχετικό press release της εταιρίας:

Η LG Electronics εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους καταναλωτές που επέλεξαν να γίνουν κάτοχοι ενός κινητού τηλεφώνου της οικογένειας Optimus και περίμεναν υπομονετικά για την αναβάθμιση των συσκευών τους σε Android 2.3 Gingerbread.  Είμαστε ενθουσιασμένοι από το υψηλό ενδιαφέρον που επέδειξαν οι κάτοχοι των κινητών τηλεφώνων της σειράς Optimus, και λαμβάνουμε όλα τα δυνατά μέτρα, προκειμένου να προσφέρουμε μία ομαλή αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό σύστημα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αναβάθμιση του premium smartphone LG Optimus 2X (P990) Open Market για την ελληνική αγορά, είναι πλέον διαθέσιμη.

Οι χρήστες των εν λόγω συσκευών, μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp ή να επικοινωνήσουν απευθείας με κάποιον τεχνικό εκπρόσωπο στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 801 11 200 900 από σταθερό και 210 48 00 564 από κινητό τηλέφωνο, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της υπηρεσίας LGhere4U.

Εκτιμούμε απεριόριστα την υποστήριξη και τα σχόλια που έχουν δώσει οι πελάτες μας όλο το διάστημα της καθυστέρησης της αναβάθμισης, και εγγυόμαστε ότι θα καταβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να παρέχουμε συνεχώς το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών σε όσους καταναλωτές μας εμπιστεύονται.

Δείτε επίσης το hands on video που είχα κάνει για το LG Optimus 2X!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.