XBLOG logo @2x

LG OLED 55EA9800: Παρουσίαση της κυρτής τηλεόρασης στην Ηλεκτρονική

Με αφορμή τα 25 χρόνια του καταστήματος της Ηλεκτρονικής στο Μαρούσι, η εταιρία σε συνεργασία με την LG παρουσιάζει αποκλειστικά τη νέα κυρτή τηλεόραση OLED 55EA9800 το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Το νέο premium μοντέλο που έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση έχει να επιδείξει τον πρώτο καμπυλωτό, εργονομικό σχεδιασμό, αποσκοπώντας στο να προσφέρει σε οικιακό περιβάλλον απόδοση εφάμιλλη της κινηματογραφικής θέασης “IMAX” αλλά και της 3D εμπειρίας.

Η τηλεόραση είναι 55 ιντσών, με ανάλυση 1920 x 1080, υποστηρίζει Wi-Fi, έχει πάχος μόνο 4,5 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 17 κιλά. Το πλεονέκτημα την κυρτότητας είναι ότι η επιφάνεια της οθόνης απέχει το ίδιο από τα μάτια του θεατή, εξαλείφοντας το πρόβλημα της οπτικής παραμόρφωσης και της απώλειας λεπτομέρειας στα άκρα της οθόνης.

Κάνει χρήση της τεχνολογίας WRGB, βάσει της μήτρας Four-Color Pixel, η οποία διαθέτει ένα λευκό υπο-pixel που λειτουργεί συνδυαστικά με τα συμβατικά 3 χρώματα (κόκκινο, μπλε, πράσινο), ενώ έχει και το σύστημα φιλτραρίσματος του χρώματος (Color Refiner) για μεγιστοποίηση των χρωματικών τόνων.

Όπως και οι συμβατικές τηλεοράσεις OLED TV έτσι και η κυρτή προσφέρει επίσης λόγο αντίθεσης για το βέλτιστο επίπεδο ανεξαρτήτως της φωτεινότητας του περιβάλλοντα χώρου ή της γωνίας θέασης. Επίσης αναπαράγει μοναδικό ήχο αφού διαθέτει εξαιρετικά λεπτά ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στη διάφανη βάση της.

Οι φορείς τεχνικών δοκιμών και πιστοποίησης TÜV Rheinland, Intertek και VDE, εγγυήθηκαν για την υψηλή απόδοση του συγκεκριμένου μοντέλου τηλεόρασης σε όλα τα χαρακτηριστικά, ενώ έχει βραβευθεί και για το χαμηλό ενεργειακό της αποτύπωμα.

Στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής εξειδικευμένο προσωπικό θα παρουσιάσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες στο κοινό.

Δείτε το βίντεο: LG Curved OLED TV – Design Story

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.